Nordenflychtsvägen 69

Nordenflychtsvägen 69

Kommande

Väldisponerad & ljus trea med rymliga sovrum.

Underbar och ljus 3:a med lugnt, eftersökt parkläge samt balkong med kvällssol, två stora sovrum med gott om förvaring samt en walk-in-closet. I denna bostad kan ni njuta tillsammans med hela familjen av de öppna och ljusa sällskapsytorna mellan kök och vardagsrum. Stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt väggskåp med gott om utrymme för linne och handdukar. Golvvärme! Föreningen är välskött med god ekonomi och erbjuder medlemmarna möjlighet till övernattningslägenhet, bastu och föreningslokal för kalas och fest. Underbart läge med närhet till Mälaren, Tunnelbanan, restauranger och IcaMaxi. Välkommen att anmäla ditt intresse.

Adress:
Nordenflychtsvägen 69, Hornsbergs Strand
Yta:
69 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
2 av 8
Avgift:
3 315 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV, Internet och bostadsrättstillägg)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, ekparkettgolv och vita släta dörrar.

  Hall

  Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor och ingång till lägenhetens förråd. Som golv finner ni ett praktiskt klinker i grått.

  Vardagsrum

  Väldisponerat ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för en ordentlig soffa, fåtöljer samt soffbord. Från detta rum når ni bostadens rymliga balkong.

  Balkong

  Väl tilltagen balkong med kvällssol och plats för bord och stolar alternativt en loungemöbel för den som önskar. Här kan ni njuta av sena kvällar, i vindstilla läge mot Nelly Sachs park, tillsammans med familj och vänner. Golvet är beklätt med underhållsfri trall.

  Kök

  Underbart Marbodalkök med generösa sällskapsytor. Här finns det gott om plats för ett matbord för 6-8 personer. Bakom vita stilrena luckor finner ni gott om förvaring i flertalet skåp. Ovan den ljusgrå bänkskivan finner ni ett fint kakel. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys från Gaggenau samt diskmaskin, induktionshäll samt inbyggnadsugn och mikrovågsugn i rostfritt. Det stora fönsterpartiet ger köket ett härligt ljus.

  Master bedroom

  Välplanerat sovrum som vetter ut mot parken med plats för en dubbelsäng, sängbord samt byrå alternativt ett skrivbord. Gott om förvaring med linnéskåp och ingång till klädkammare med generös garderobslänga, här finns en extra frys.

  Sovrum 2

  Detta sovrum vetter mot den lummiga parken och rymmer även detta en större säng samt skrivbord för den som önskar. Stort sovrum med gott om plats för läshörna och lekutrymme.

  Badrum

  Exklusivt badrum med ett mörk tåligt klinker på golv med och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med dusch med duschvägg i klarglas, handfat och spegel med inbyggd belysning ovan. Ni finner här även tvättmaskin och torktumlare samt väggskåp med gott om utrymme för linne och handdukar. Golvvärme!

 • Parkering

  I föreningens garage finns 88 parkeringsplatser för bil, fem parkeringsplatser för motorcykel och 19 parkeringsplatser för scooter eller vespa. Apcoa Parking förvaltar kö till garaget.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Eden 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  643

  Adress

  Nordenflychtsvägen 69

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  69 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Boareabeskrivning

  Enligt lägenhetsregistret är bostaden registrerad som 2 r o k men disponeras som 3 r o k.

  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
  Utfördes: Söndag 14 okt 2012
  Energiprestanda: 108 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Eden

  Bildades
  2005
  Byggår

  2009

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 8
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,74683%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Eden är en äkta bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Föreningens hus färdigställdes under 2008 då inflyttning påbörjades. Fastigheten slutbesiktigades under våren 2009 och inflyttningen avslutades strax därefter. Fastigheten ritad av arkitektbyrån White Arkitekter och huset uppfördes av JM. Det finns 121 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 förskolor.

  Föreningen har även tecknat bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar, hemförsäkring tecknas således utan bostadsrättstillägg.

  Förvlatning: Ekonomisk förvaltning HSB Stockholm

  Värme- och ventilationsanläggning

  FTX - ventilation. Fjärrvärme.

  Planerade renoveringar

  Föreningen har en 20-årig underhållsplan som är framtagen av extern part. Det finns i denna inga större arbeten planerade de närmaste åren, utöver löpande underhåll.

  Övriga utrymmen

  -Bastu med relaxrum (Gratis) -Cykelförråd -Barnvagnsrum (Finns i varje port) -Källsortering -Grovsoprum -Tvättstuga -Gemensamhetslokal (Gratis) -Övernattningslägenhet (200 kr/natt)

  Hyresgäst i föreningens lokaler: Förskolan Lilla Eden

  TV/Internet

  Bredband 250 Mbit, med möjlighet att uppgradera till 1000 Mbit, IP-telefoni och digital TV (basutbud) via fibernät levereras via Telias tjänst Triple Play och är inkluderad i angiven månadsavgift. För IP-telefoni tillkommer minutavgift för samtal liksom kostnad för exempelvis utökat kanalpaket (16 kanaler ingår).

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 315 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV, Internet och bostadsrättstillägg)
  Kommentar till avgiften

  Värme, vatten, internet/TV/telefoni och bostadsrättstillägg ingår i månadavgiften. Även Telia triple-play, internet 250/250Mbits, digital-tv och IP-telefoni ingår.

  Avgiftsändringar

  Inga avgiftshöjningar är planerade. Styrelsen har under 2019 liksom under 2018 sänkt avgiften med 10%. Detta har skett utan att behöva göra avkall på värdehöjande renoveringar eller amorteringar. Styrelsen har som ambition att ytterligare sänka avgiften under kommande år, givet att de ekonomiska förutsättningarna kvarstår.

  Hushållsel
  467 kr/månad
  Hemförsäkring
  239 kr/månad
  Summa driftskostnader
  706 kr/månad
  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av Översättning saknas för: ENUMS_HOUSING_ASSOCIATION_TRANSFER_FEE_PAID_BY_NO_FEE
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Lustgårdsgatan 3, 4tr

 • 75 kvm
 • 3 RoK
 • 3 830 kr/månad
Budgivning pågår
Hornsberg Strand

Kellgrensgatan 10

 • 53 kvm
 • 2 RoK
 • 3 438 kr/månad
 • 4 350 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan