Nordenflychtsvägen 62, 1tr

Nordenflychtsvägen 62, 1tr

Kommande

Magisk 4:a med solig balkong och Mälarglimt. Möjlig 5:a. En exklusiv bostad med genomgående smakfulla och gedigna materialval – här erbjuds en bostad med öppna sociala ytor, goda förvaringsmöjligheter, dubbla badrum och en mysig balkong med eftermiddagssol. Ett nytänkande och modernt boende med unika faciliteter och låg månadsavgift ger er ett boende utöver det vanliga. Här har medlemmarna bland annat tillgång till en lyxig gemensam takterrass med milsvida vyer och utekök samt en övernattningslägenhet. Med närhet till storstadens puls men även lugnet vid vattnet och badbryggorna finner ni här ett komplett boende. Här är du omringad av service, Lindhagens galleria med Ica Maxi, systembolag mm samt restauranger, badbryggor och vacker strandpromenad längs Mälaren. Solid och trevlig förening med bilpool och lediga garageplatser i källarplan som du når med hiss direkt från våningsplan.

Välkommen att boka visning!

VISNINGSINFO:
Vi erbjuder privata visningar för att undvika visningar med väldigt mycket folk. Om du är sjuk och inte kan komma erbjuder vi även filmer eller samtal via videosamtal. Anmäl intresse och boka tid med mäklare.

Adress:
Nordenflychtsvägen 62, 1tr, Hornsbergs Strand
Yta:
115 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
1
Avgift:
3 225 kr/månad (värme och bostadsrättstillägg)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Så snart du kliver över tröskeln möts du av bostadens generösa takhöjd samt dom smakfulla och gedigna materialvalen som återfinns i hela lägenheten. Golvet är belagt med klinker i Marrakech design och förvaring i garderober. Väggarna är ljust målade och golvet övergår sedan till ett vitpigmenterat plankgolv i enstav.

  Vardagsrum

  Fantastiskt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Rummet får ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterna. Öppna sociala ytor ger möjlighet för flexibel möblering och från rummet nås även bostadens rymliga balkong i soligt läge.

  Kök

  Specialdesignat kök med fronter i körsbärsträ och rostfri bänkskiva med svetsad diskho. Köket är även försett med väggmonterad armatur från Louis Poulsen ovan köksbänk som kompletteras med belysning under väggskåp. Extra arbetsyta på praktisk köksö med extra förvaring. Köket är utrustat med en stor spis från Smeg med induktionshäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt.

  Master Bedroom

  Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Utgång till balkongen.

  Sovrum 2 & 3

  Bostadens två andra sovrum ligger lugnt beläget mot föreningens innergård. Här erbjuds plats för säng med tillhörande sängmöbler. Goda förvaringsmöjligheter i rymliga garderober.

  Badrum 1

  Väl tilltaget badrum med smakfulla och moderna materialval med delvis kaklade och delvis målade väggar. Badrummet är försett med badkar med hand- och takdusch, duschvägg i klarglas, toalett, handfat, handdukstork, badrumsskåp samt spegelnisch. Här finns även tvättmaskin och torktumlare dolt bakom stilrena dörrar i trä.

  Badrum 2

  Även detta badrum väl tilltaget med dusch med vägg i klarglas, toalett, handfat, badrumsskåp samt spegelnisch. Golvvärme.

  Balkong

  Härlig balkong som erbjuder plats för bord, stolar och din egen lilla odling. Här kan du koppla av i solen både för och eftermiddag. Balkongen kan att glasas in.

  Förvaring i lägenheten

  Bostaden har väldigt goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och i klädkammare.

  Förråd

  Till bostaden hör ett separat förråd i källarplan.

 • Parkering

  Etaget har ett eget garage som du når med hiss direkt från ditt våningsplan. Garaget i huset rymmer 59 st parkeringsplatser samt ytterligare 3 st småbilsplatser (lämpliga för smartcar eller liknande). Utöver det finns 4 handikapplatser, 6 MC-platser samt 2 platser allokerade för bilpool. I dagsläget finns lediga platser i garaget (december 2020).

  Vanlig plats: 2040 SEK/mån Småbilsplats: 1306 SEK/mån MC-plats: 816 SEK/mån

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Paradiset 30

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  58982-01-01-0049

  Lgh.nmr. LM

  1104

  Adress

  Nordenflychtsvägen 62, 1tr

  Postnummer
  112 51
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  115 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Antal sovrum
  3
  Max antal sovrum
  4
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Tisdag 23 jun 2020
  Energiprestanda: 33 kWh/m2
  Energiklass: B

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Etaget

  Bildades
  2013
  Byggår

  2017

  Juridisk person
  Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
  Hiss
  Ja
  Våning
  1
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,01340800

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Etaget består av 103 lägenheter i storlekarna 1-6 rum samt 4 st kommersiella lokaler för uthyrning. Fastigheten består av en huskropp med två trapphus. Huset stod klart under 2017. Byggherre: Tobin Properties. Arkitekt: Kjellander+Sjöberg. Inredningsarkitekter: Koncept Stockholm. Landskapsarkitekt: Urbio. Föreningen har garage, gemensam takterrass med utekök samt rymliga ytor för odling, lek och fest. I entréplanet finns fyra kommersiella lokaler som föreningen hyr ut. Lägenheterna i Brf Etaget såldes med strykande åtgång hösten 2014 under projektnamnet ”Etaget”. Etaget tog hem första pris i kategorin “Arkitektur – realiserade projekt” i Design S – Swedish Design Awards 2018. Tävlingen är Sveriges främsta och bredaste designutmärkelse.

  I områdets direkta närhet endast några stenkast bort finner ni Hornsbergs strands badbryggor, trendiga restauranger och välsorterade Ica Maxi Lindhagen.

  Förmåner

  Medlemskap i bilpool från M som har två bilar i garaget (Volvo V60 och Volvo V90) samt många fler bilar i närområdet. Önskas Volvo XC90 erbjuds även detta, vilket bekostas av respektive medlem.

  Juridisk person

  Juridisk person kan accepteras. Detta avgörs av BRF Etaget’s styrelse.

  Förvaltning

  Ekonomisk förvaltare, Fastighetsägarna Service Stockholm AB Teknisk förvaltare, Forstena Energi & Kontroll AB

  Värme- och ventilationsanläggning

  Husets uppvärmning sker primärt med markvärmepump där värmen tillförs lägenheterna med golvvärme som ingår i månadsavgiften. FTX-ventilation (från- och tilluftsventilation med värmeväxling)

  Planerade renoveringar

  Byggnaden uppfördes under 2016-2017 varav inget underhåll är planerat.

  Övriga utrymmen

  • Gemensam takterrass med underbar utsikt på våning 12, utrustad med inomhuskök samt grill.
  • Innergård med mysig pergola, grill och cykelparkering
  • Gästlägenhet
  • Garage 74 st platser i källarplan med möjlighet till laddning av elbil.
  • Cykel- och barnvagnsrum.
  • Förråd i husets källare.
  • Separat miljörum på entréplan.

  TV/Internet

  Bredband från Ownit 700-1000 Mbit/s samt grundpaket för TV och telefoni, obl. avgift om 223 kr/mån.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 225 kr/månad (värme och bostadsrättstillägg)
  Beskrivning mån.avg.

  Undermätare är installerade i varje lägenhet och kostnaden debiteras kvartalsvis på månadsavin. Obligatoriskt tillägg 223 kr/mån avseende bredband och tv.

  Avgiftsändringar

  Då föreningens ekonomi för närvarande är god finns ingen planerad höjning av nuvarande avgift. Avgiften höjdes med 9,5% den 1 oktober 2020.

  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Kungsholmen

Lindhagensterrassen 9, vån 7

 • 79 kvm
 • 3 RoK
 • 3 140 kr/månad
 • 6 195 000 kr
Budgivning pågår
Nästa visning: Söndag 24 okt 12:45
30-tals charm intill Kungsholmstorg.
Kungsholmen

Hantverkargatan 37, 1tr

 • 42 kvm
 • 2 RoK
 • 1 628 kr/månad
 • 3 650 000 kr
Marielundsviken

Tågvägen 8B

 • 117 kvm
 • 5 RoK
 • 4 996 kr/månad
 • 2 750 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan