Lustgårdsgatan 3, 4tr

Lustgårdsgatan 3, 4tr

Kommande

Gavel-2:a med solig balkong i gårdsläge.

Otroligt trivsam gavel-2:a (möjlig 3:a) med stilrent intryck och karaktär. Njut av stor, mysig balkong mot innergården i perfekt sydväst-läge, ljusinsläppet från fler fönsterpartier i söder och väst samt sociala ytor. Vidare har lägenheten ett mysigt sovrum med vackra tapeter, bra förvaring, badrum med egen tvättsektion och bra planlösning med möjlighet att ombilda till 3 rok. Belägen i fastighet från 2013 på populär gata i Hornsberg med Mälarens glittrande vatten som granne. Garage och tillhörande förråd finns i källarplan som nås med hiss. Stenkast till T-bana, bussar, service i Lindhagens galleria, restauranger och badplatser. Välkommen!

Adress:
Lustgårdsgatan 3, 4tr, Hornsbergs Strand
Yta:
56 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
4 av 8
Avgift:
3 119 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Perfekt kombo av karaktär och nybyggt hem.

Soligt läge i sydväst.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Denna bostad är för dig som värdesätter trivsel och kvalitet. Med hög standard och ljusa, luftiga ytor känner du dig hemma redan när du stiger in genom dörren. Bostaden har genomgående vit ekparkett och målade väggar i ljus beige kulör. Möjlig 3:a!

  Hall

  Stor och inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Plats för mycket förvaring i garderober med överskåp. Praktiskt grått klinkergolv och säkerhetsdörr.

  Mellan hall och vardagsrum finns även en stor skjutdörrsgarderob med målade skjutdörrar i samma kulör som väggarna (ljus beige).

  Vardagsrum

  Socialt i öppen planlösning till köket. Ljust och luftigt med plats för soffgrupp, mediabänk och hyllor. Utgång till den mysiga balkongen.

  Balkong

  Underbar balkong med eftermiddagssol. Plats för sittgrupp och egen plantering. Gårdsläge.

  Kök

  Stilrent och snyggt kök med vit inredning och nya snygga handtag. Bra arbetsytor på svarta laminatbänkskivor, vitt kakel, spishäll, fläktkåpa, inbyggd micro i överskåp, diskmaskin (integrerad) samt vit kyl och frys. Trivsam matplats för större sällskap mellan kök och vardagsrum.

  Master bedroom

  Harmoniskt och stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, och byråer eller arbetsplats. Vacker tapet och lugnt gårdsläge.

  Badrum

  Stort badrum med helkaklade väggar i vitt och mörkgrått klinkergolv. Duschhörna, wc, handfat med vit kommod och spegel med belysning ovan. Egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare, vit arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovan. Badrummet nås från hallen.

  Övrigt

  Till bostaden hör ett förråd beläget i källarplan.

 • Parkering

  Garage finns i huset med 58 parkeringsplatser.

  • Smal plats - 900 kr
  • Vanlig reserverad plats - 1200 kr
  • Bred plats - 1500 kr
  • El-bil laddplats 1400, (förbrukad el faktureras per kvartal)
  • MC 625 kr

  Uthyrningen av föreningens p-platser i garaget administreras av Aimo-park.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Välmågan 4

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  51304

  Lgh.nmr. LM

  1304

  Adress

  Lustgårdsgatan 3, 4tr

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  56 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 20 okt 2016
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagens Allé

  Byggår

  2012-2014

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 8
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,0093

  Andelstal avgift

  0,93043%

  Markägare
  Marken är tomträtt

  Byggnaden

  Brf Lindhagens Allé är en äkta förening med 93 lägenheter där samtliga är upprättade med bostadsrätt och 2 lokaler på bottenplan. Flerbostadshus med 8 - 10 våningsplan ovan mark samt 2 underliggande garageplan med 58 parkeringsplatser, 1 Mc-plats och förrådsutrymmen. Miljöhus. Förvaltning sköts av SBC

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme. Huset har en central frånluftsvärmepump. Frånluften från lägenheterna passerar genom en värmeväxlare som är ansluten till en värmepump. I systemet tas husets varma frånluftskanalerna tillvara och återanvänds till uppvärmningen.

  Övriga utrymmen

  Cykelrum, soprum (källsortering), städrum, förråd för barnvagnar och rullstolar samt en föreningslokal som kan fungera som övernattningsrum.

  Gemensamhetsanläggningar Föreningen är delaktig i 2 gemensamhetsanläggningar GA:2 och GA:3 tillsammans med grannfastigheterna (Brf Lindhagens Backe, Stockholmshem och SKB). Gemensamhetsanläggningen GA:2 omfattar angöringsgata med stödmur i vändzon, besöksparkering och ledningar. Gemensamhetsanläggningen GA:3 omfattar garage med in- och utfart samt gränd.

  Hyresgäster i föreningens lokaler Panini Diplomat Fastighetsmäkleri

  TV/Internet

  Obligatoriskt tillägg 220 kr avseende Triple Play som levererar digital-TV, telefon och bredband via fiber.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 119 kr/månad (värme)
  Beskrivning mån.avg.

  Obl. avgift om 220 kr/mån för bredband

  Varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.

  Avgiftsändringar

  Inga avgiftshöjningar är planerade efter omförhandling av tomträttsavgälden under 2020.

  Hushållsel
  340 kr/månad
  Hemförsäkring
  305 kr/månad
  Varmvatten
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  845 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Marielundsviken

Tågvägen 8B

 • 117 kvm
 • 5 RoK
 • 4 996 kr/månad
 • 2 750 000 kr
Budgivning pågår
Nästa visning: Söndag 24 okt 13:30
Toppfräsch & välplanerad. Låg avgift.
Kungsholmen - Fridhemsplan

Alströmergatan 32 E

 • 17 kvm
 • 1 RoK
 • 1 000 kr/månad
 • 1 995 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan