Lustgårdsgatan 1, 7tr

Lustgårdsgatan 1, 7tr

Högst upp med milsvid utsikt & balkong i väst.

Högst upp bland takåsarna finner ni denna underbara gavel-2:a med penthousekänsla. En riktigt fin bostad där stor solig balkong rakt i väst och den härliga planlösningen med fönster i 3 väderstreck, definitivt bidrar till ökad trivsel. Stora fönsterpartier som bjuder på underbar utsikt över området och stort ljusinsläpp, köksö i köket, social och öppen planlösning, bra förvaring, vitmålade väggar och ekparkettgolv. Externt förråd i källaren. Nära till T-bana, bussar, Lindhagens galleria med service, systembolag och Ica Maxi, flertalet restauranger och badbryggor. Belägen i fastighet från 2013 på populär gata i Hornsberg med Mälarens glittrande vatten som granne. Garage i källarplan som nås med hiss och ny lekplats på innergården för barnen. Välkomna till denna familjedröm!

Pris:
4 395 000 kr (Utgångspris)
Adress:
Lustgårdsgatan 1, 7tr, Hornbergs Strand
Yta:
54 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
7 av 7
Avgift:
3 051 kr/månad (värme)

Välkommen på visning!

 • Onsdag 4/8
  Boka tid med mäklare.
 • Söndag 8/8 kl 11:00 - 11:30
  Anmäl intresse och boka tid med mäklare via sms/mail.
 • Måndag 9/8 kl 17:00 - 17:30
  Anmäl intresse och boka tid med mäklare via sms/mail.

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse


Dela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  I hallen finns stor platsbyggd garderob med skjutdörrar som förutom god förvaring ger hallen en fantastisk rymd. Säkerhetsdörr.

  Lägenheten vitmålade väggar med ett golv i ekparkett.

  Vardagsrum

  Underbart vardagsrum med öppen planlösning till kök och matplats. Stora fönster i 2 väderstreck med stort ljusinsläpp och underbar utsikt. Här finns plats för soffa, soffbord och tv-möbel. Trevlig matplats intill fönster för större sällskap intill köket.

  Kök

  Socialt vitt kök med gott om förvaring och härlig köksö som inspirerar. Moderna rostfria vitvaror från Electrolux med ugn och micro monterade i högskåp. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, belysning under överskåp, infälld spishäll med rostfri skåpsfläkt. Köket har gott om förvaring bakom vita luckor med rostfria grepplister och ett fönster som ger köket ett underbart naturligt ljus.

  Balkong

  Stor underbar balkong högst upp i huset med fritt läge och plats för soffgrupp, grill och plantering. Perfekt läge i väst och här kan man njuta av eftermiddags- och kvällssol.

  Sovrum

  Harmoniskt och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord, arbetsplats och förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Lugnt gårdsläge.

  Bad/tvätt

  Helkaklat i vitt kakel och mörkt klinkergolv. Tvättsektion med vit arbetsbänk och god förvaring i överskåp ovan, stor duschhörna, wc, krokar, handdukstork samt handfat med vit kommod och spegel.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

 • Parkering

  Garage finns i huset med 58 parkeringsplatser.

  • Smal plats - 900 kr
  • Vanlig reserverad plats - 1200 kr
  • Bred plats - 1500 kr
  • El-bil laddplats 1400, (förbrukad el faktureras per kvartal)
  • MC 625 kr

  Uthyrningen av föreningens p-platser i garaget administreras av Aimo-park.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Välmågan 4

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  41701

  Lgh.nmr. LM

  1701

  Adress

  Lustgårdsgatan 1, 7tr

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornbergs Strand

  Boarea
  54 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 20 okt 2016
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagens Allé

  Byggår

  2012-2014

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  7 av 7
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,91010%

  Markägare
  Marken är tomträtt

  Byggnaden

  Brf Lindhagens Allé är en äkta förening med 93 lägenheter där samtliga är upprättade med bostadsrätt och 2 lokaler på bottenplan. Flerbostadshus med 8 - 10 våningsplan ovan mark samt 2 underliggande garageplan med 58 parkeringsplatser, 1 Mc-plats och förrådsutrymmen. Miljöhus.

  Förvaltning sköts av SBC

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme

  Övriga utrymmen

  Cykelrum, soprum (källsortering), städrum, förråd för barnvagnar och rullstolar samt en föreningslokal som kan fungera som övernattningsrum.

  Gemensamhetsanläggningar Föreningen är delaktig i 2 gemensamhetsanläggningar GA:2 och GA:3 tillsammans med grannfastigheterna (Brf Lindhagens Backe, Stockholmshem och SKB). Gemensamhetsanläggningen GA:2 omfattar angöringsgata med stödmur i vändzon, besöksparkering och ledningar. Gemensamhetsanläggningen GA:3 omfattar garage med in- och utfart samt gränd.

  TV/Internet

  Obligatoriskt tillägg 220 kr avseende Triple Play som levererar digital-TV, telefon och bredband via fiber.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 051 kr/månad (värme)
  Beskrivning mån.avg.

  Obl. avgift om 220 kr/mån för bredband.

  Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

  Avgiftsändringar

  Inga avgiftshöjningar är planerade efter omförhandling av tomträttsavgälden under 2020.

  Hushållsel
  400 kr/månad
  Hemförsäkring
  256 kr/månad
  Bostadsrättstillägg
  20 kr/månad
  Varmvatten
  240 kr/månad
  Summa driftskostnader
  916 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) en kort promande bort och blå linje (Stadshagen) ett stenkast bort. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan