Lindhagensterrassen 9, vån 6

Lindhagensterrassen 9, vån 6

Kommande

Högt läge och stor balkong i sydost.

KOMMANDE! Tillfälle att förvärva denna mysiga 1,5:a (möjlig mini-2:a) med luftig och modern känsla. Lägenheten har stora fönster, högt läge, stor balkong och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Takterrass med milsvid utsikt finns på vån 15 för boende i föreningen. Beläget i populära Lindhagen, ett stenkast till tunnelbana och bussar, service i Lindhagens galleria och bad i Hornsbergs Strand. Populär Brf med mycket god ekonomi i fastighet från 2009.

Välkommen!

Adress:
Lindhagensterrassen 9, vån 6, Kungsholmen - Hornsbergs Strand
Yta:
39 kvm
Rum:
1.5 RoK
Trappor:
6 av 16
Avgift:
1 843 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Välkomna till denna mycket trevliga 1,5:a med trivsam planlösning, stora fönster, mysig balkong och högt läge.

  Hall

  Inbjudande och rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här finns även plats för mycket förvaring i 3 stora garderober med överskåp. Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr.

  Väggarna är vitmålade genomgående hela lägenheten.

  Rum

  Luftigt vardagsrum med stora fönster och öppen planlösning till köket. Här finns en rymlig sovalkov som lätt kan separeras från vardagsrummet. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

  Kök

  Snyggt vitt kök från Myresjökök med bra förvaring. Rostfria vitvaror: kyl/frys, micro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Grå bänkskiva i laminat som erbjuder bra arbetsytor med belysning ovan.

  Badrum

  Stilrent och stort badrum helkaklat i vitt och ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Duschhörna, wc, handfat med vit kommod och belysning ovan. Egen tvättsektion med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk (vit laminat) och förvaring i skåp ovan. Spotlights i taket.

  Balkong

  Mysig och rymlig balkong med härlig utsikt och morgon- och eftermiddagssol. Plats för bord/stolar och plantering.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Gångaren 21

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  3064

  Lgh.nmr. LM

  1407

  Adress

  Lindhagensterrassen 9, vån 6

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen - Hornsbergs Strand

  Boarea
  39 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Boareabeskrivning

  Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Antal rum
  1.5
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 20 okt 2011

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagensterrassen 3

  Bildades
  2006
  Byggår

  2009

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  6 av 16
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,25%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Lindhagensterrassen 3 består av 3 flerbostadshus uppförda 2009-2010 med adresserna Lindhagensterrassen 9, 19, 27. Föreningen omfattar totalt 253 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningens ekonomi är mycket god och har haft flera avgiftssänkningar under åren. Föreningen äger marken.

  Gemensamma utrymmen

  • Tvättstuga
  • Cykel- och barnvagnsrum i entréplan
  • Takterrasser i samtliga 3 hus (Vån 15)
  • Föreningslokal för uthyrning
  • Soprum
  • Separat förråd

  Föreningens hyresgäster

  • Marino Café och Pizzeria
  • Art Sushi
  • Viking kemtvätt
  • Idrottsskadecentrum (Naprapat, massage, personlig träning)
  • Greattech Stockholm (Datorbutik)

  TV/Internet

  Föreningen har ett gemensamt upphandlat avtal med Stockholms Stadsnät för bredband och Sappa för TV. I TV-paketet ingår totalt 19 kanaler med tillhörande inspelningsbar tv-box. Bredband 200/200 Mbit/s ingår i den angivna avgiften. Möjlighet att uppgradera till 1Gbit/s internet erbjuds mot kostnad.

  Parkering

  Föreningens disponerar 80 st garageplatser till en aktuell kostnad på 1635 kr/mån 2020. Det är kö till föreningens egna platser men lediga platser för bil och elbil finns i samma garage via Coreparks oreserverade p-platser, 2075kr/mån respektive 2513kr/mån laddats för elbil + deb för förbrukad el. Det finna också lediga MC platser för 1050k/kvartal.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är mycket god och idag finns inga beslutade avgiftsförändringar. Föreningen sänkte under året avgiften för femte gången. I den låga avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband. Överlåtelseavgift tas ut av köparen med 2,5 % av prisbasbeloppet och pantsättningsavgift med 1 % av prisbasbeloppet.

  Föreningens hemsida

  www.lht3.se

 • Kostnader
  Månadsavgift
  1 843 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  Obligatoriskt tillägg för Bredband/Tv och telefoni om 157 kr/mån.

  Avgiftsändringar

  nej.

  Hushållsel
  130 kr/månad
  Hemförsäkring
  120 kr/månad
  Summa driftskostnader
  250 kr/månad
  Personer i hushållet
  1
  Överlåtelseavgift
  1 183 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  473 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Även två tunnelbanestationer och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  Närservice

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm.

  Kommunikationer

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångsavstånd, busstrafik med linje 49 till Fridhemsplan och linje 56 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och gröna linjen i Thorildsplan.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Budgivning pågår
Nästa visning: Onsdag 1 dec
ACCEPTERAT PRIS.
Stadshagen

Lindhagensterrassen 9, vån 13- Accepterat pris.

 • 79 kvm
 • 3 RoK
 • 3 297 kr/månad
 • 7 150 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan