Lindhagensterrassen 9, 4 tr

Lindhagensterrassen 9, 4 tr

Kommande

Unik 2a med 3,05 m i tak & inglasad balkong.

Helt fantastiskt 2:a med över 3 m i tak och stort kök med barbänk. Kombinationen av den generösa takhöjden, ljusinsläppet från stora fönsterpartier, den öppna planlösningen och en stor inglasad balkong gör denna lägenhet unik och svår att motstå. Perfekt för dig som älskar att sociala tillställningar och middagsbjudningar. Luftiga ytor ger möjlighet till arbetsplats i både sovrummet och vardagsrummet. Fräscht helkaklat badrum med egen tvättsektion och bra förvaring. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Bra brf mycket god ekonomi och takterrass.

Beläget i populära Lindhagen, ett stenkast till tunnelbana och bussar, service i Lindhagens galleria och bad i Hornsbergs Strand.

Adress:
Lindhagensterrassen 9, 4 tr, Kungsholmen
Yta:
59.5 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
4 av 16
Avgift:
2 506 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Välkommen till denna fina 2:a om 59,5 kvm! Lägenheten är genomgående i fint skick där samtliga väggar är vitmålade och på golvet ligger en ekparkett. Generös takhöjd om 3,05 m.

  Hall

  Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i klädkammare. Ingång via säkerhetsdörr och från hallen nås badrummet. Praktiskt grått klinkergolv.

  Klädkammare

  Rymlig klädkammare med elfainredning som gör det lätt att organisera. Dubbla klädstänger och flera hyllplan.

  Badrum

  Stort och stilrent med helkaklade väggar i vitt samt grått klinkergolv med komfortsvärme. Här finns dusch, handfat med kommod och spegel med belysning ovan, wc och handdukstork. Egen tvättsektion med både tvättmaskin, tumlare och förvaring ovan bänk och dubbla (vita) väggskåp. Spotlights i taket med dimmer.

  Vardagsrum

  Underbart och socialt vardagsrum som tillsammans med den generösa takhöjden och stora fönsterpartier ger en härlig rymd och väldigt fint ljusinsläpp. Rymligt och lättmöblerat med plats för både soffgrupp, tv-möbel, hyllor och väl tilltagen matplats i fint burspråk. Utgång till den mysiga balkong.

  Balkong

  Trivsam och stor balkong med inglasning som går att öppna. Här kan man njuta i solen från lunch till kväll. Plats för sittgrupp och egen plantering.

  Kök

  Tilltalande Myresjökök i vitt där goda arbetsytor och öppen planlösning till vardagsrummet snabbt bjuder in till matlagning och sociala tillställningar. Gott om förvaring i dubbla rader med överskåp. Stor barbänk mellan kök och vardagsrum. Rostfria vitvaror från Elektrolux, glashäll, fläkt med centralt utsug från Franke, kyl/frys och integrerad diskmaskin.

  Sovrum

  Harmoniskt sovrum med ingen insyn. Plats för dubbelsäng och tillhörande möbel, skrivbord och bra förvaring i garderobsvägg. Fin grön fondvägg,

  Sammanfattningsvis är detta en väldigt trivsam lägenhet med luftiga ytor och alla bekvämligheter som underlättar vardagen.

 • Parkering

  Föreningens disponerar 80 st garageplatser till en aktuell kostnad på 1734 kr/mån 2022. Det är kö till föreningens egna platser men lediga platser för bil och elbil finns i samma garage via Coreparks allmänna p-platser, 2075kr/mån respektive 2513kr/mån laddats för elbil + deb för förbrukad el.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Gångaren 21

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  3041

  Lgh.nmr. LM

  1204

  Adress

  Lindhagensterrassen 9, 4 tr

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen

  Boarea
  59.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 20 okt 2011
  Energiprestanda: 114 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagensterrassen 3

  Bildades
  2006
  Byggår

  2009

  Juridisk person
  Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 16
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,34000%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Lindhagensterrassen 3 bildades 2006 och består av 3 flerbostadshus uppförda 2009-2010 med adresserna Lindhagensterrassen 9, 19, 27. Föreningen omfattar totalt 253 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningens ekonomi är mycket god och har haft flera avgiftssänkningar under åren. Föreningen äger marken.

  Förvaltning

  Ekonomisk förvaltning - Princip Redovisning AB. Fastighetsförvaltning - Fastighetsägarna Service AB.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme. Solpaneler på en del av taket på Lindhagensterrassen 9. Mekanisk frånluft, tilluft genom fönsterventiler.

  Utförda renoveringar

  2016 - Byte till elektroniskt låssystem. 2014-2016 - Entréerna och hisshallarna renoverades. 2019 - En lekplats anlades i den intilliggande parken. 2019-2020 - Belysningen i allmänna utrymmen byttes till LED. 2020 - Byte av sopkomprimator. 2020 - Byte av utrymningsskyltar och nödljusarmaturer till LED. 2020-21 - Stamspolning. 2020 - Underhåll av hissarna.

  Planerade renoveringar

  Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2020-2260.

  Övriga utrymmen

  Gemensamhetsutrymmen: - Tvättstuga - Cykel- och barnvagnsrum i entréplan - Takterrasser i samtliga 3 hus (Vån 15) - Föreningslokal för uthyrning - Soprum - Separat förråd

  Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Lindhagenterrassens samfällighetsförening. Föreningens andel är 15,60%. Samfälligheten förvaltar garage, park och gemensamma markytor kring husen.

  Föreningens hyresgäster

  • Marino Café och Pizzeria
  • Art Sushi
  • Viking kemtvätt
  • Idrottsskadecentrum (Naprapat, massage, personlig träning)
  • Greattech Stockholm (Datorbutik)

  TV/Internet

  Internet leverantör Stockholms Stadsnät, hastighet 1000/1000 Mbit/s och ingår i månadsavgiften. Tv leverantör Sappa. En TV-box och 18 kanaler ingår även den i månadsavgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 506 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
  Beskrivning mån.avg.

  Obl. avgift 157kr/mån för TV och bredband.

  Avgiftsändringar

  Inga avgiftsändringar har beslutats (mars 2021)

  Hushållsel
  500 kr/månad
  Hemförsäkring
  204 kr/månad
  Summa driftskostnader
  704 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Närhet till såväl Fridhemsplan och Rålambshovsparken. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsbergs Stand

Warfvinges väg 23, vån 8

 • 43.5 kvm
 • 2,5 RoK
 • 3 133 kr/månad
 • 3 995 000 kr
Hornsbergs Strand

Lustgårdsgatan 1, 2tr

 • 60 kvm
 • 2 RoK
 • 3 253 kr/månad
 • 4 495 000 kr
Hornsbergs Stand

Warfvinges väg 7, vån 6 av 6

 • 68 kvm
 • 3 RoK
 • 3 576 kr/månad
 • 5 700 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan