Lindhagensterrassen 9, 10tr

Lindhagensterrassen 9, 10tr

Kommande

Gavel-3:a - stor balkong - kvällssol

Tilltalande och ljus 3:a med ett högt läge och stor delvis glasad balkong med underbar kvällssol. Stilrent och fint intryck där samtliga väggar är målade med ljusa kulörer. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv, öppen planlösning och alla bekvämligheter som underlättar vardagen. Fullt utrustat maskinellt kök med rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin, badrum med egen tvättsektion och bra förvaring. Bekvämt läge med stort service- och restaurangutbud i området . Populär Brf med god ekonomi. Nära bussar och (både gröna och blåa liljen)T-banan. Här bor man dessutom granne med härliga Hornsbergs strand. Snart till salu!

Adress:
Lindhagensterrassen 9, 10tr, Kungsholmen
Yta:
77.5 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
10 av 16

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse


Dela objekt


Interiörfoton kommer inom kort.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående målade väggar och parkettgolv.

  Hall

  Välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i flera garderober med överskåp. Här möts man direkt av lägenhetens ljusa och moderna uttryck. Praktisk sittbänk med underliggande förvaringslåda. På golvet ligger ett slitstarkt klinker.

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt vardagsrum med härliga fönsterpartier i två väderstreck. Öppen planlösning mot kök gör att lägenheten lämpar sig perfekt för sociala tillställningar med nära och kära. Här finns plats för såväl soffgrupp som bokhyllor. Härifrån nås bostaden rymliga balkong med en balkongdörr i glas.

  Kök

  Praktiskt och stilrent kök i u-form med luckor i vitt samt bra arbetsytor med snygg stavmosaik som stänkskydd. Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror med spishäll, varmluftsugn, mikro, integrerad diskmaskin, fläktkåpa, dubbel kyl/frys samt inbyggda spotlights i överskåpen. Praktiskt planerat kö, diskbänk med dubbelho och gott om vägguttag för i överskåpens underkant.

  Matplats

  Intill fönstret erbjuds plats för matbord för stora sällskap.

  Balkong

  Mysig, inglasad och rymlig balkong, i lugnt läge, med gott om plats för loungegrupp och egen plantering. Sol från eftermiddag till kväll.

  Sovrum

  Rogivande och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler samt goda förvaringsmöjlighet i flera garderober. Platsbyggt skrivbord.

  Sovrum 2

  Trivsamt sovrum med plats för säng och skrivbord samt förvaring i garderob. Rummet lämpar sig mycket bra som barnrum, gästrum eller kontor.

  Badrum

  Fräscht och stort badrum med vitt kaklade väggar med en fondvägg i grått kakel. Samma mörkgråa kulör fortsätter över klinkergolvet med behaglig komfortvärme. Badrummet är utrustad med duschkabin med svängda dörrar i klarglas, vägghängd wc, handdukshängare, handfat i vit kommod med samt ett upplyst spegelskåp. Här finns även tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med vit avlastningsbänk och skåp med för förvaring ovan. Infällda spotlights i tak.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd beläget i källarplan.

 • Parkering

  Föreningens disponerar 80 st garageplatser till en aktuell kostnad på 1734 kr/mån 2022. Det är kö till föreningens egna platser men lediga platser för bil och elbil finns i samma garage via Coreparks allmänna p-platser, 2075kr/mån respektive 2513kr/mån laddats för elbil + deb för förbrukad el.

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning

  Gångaren 21

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  3102 (1805)

  Adress

  Lindhagensterrassen 9, 10tr

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen

  Boarea
  77.5 kvm
  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 20 okt 2011
  Energiprestanda: 114 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagensterrassen 3

  Bildades
  2006
  Byggår

  2009

  Juridisk person
  Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
  Hiss
  Ja
  Våning
  10 av 16
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,41900%

  Andelstal avgift

  0,42%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Lindhagensterrassen 3 bildades 2006 och består av 3 flerbostadshus uppförda 2009-2010 med adresserna Lindhagensterrassen 9, 19, 27. Föreningen omfattar totalt 253 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningens ekonomi är mycket god och har haft flera avgiftssänkningar under åren. Föreningen äger marken.

  Förvaltning

  Ekonomisk förvaltning - Princip Redovisning AB. Fastighetsförvaltning - Fastighetsägarna Service AB.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme. Solpaneler på en del av taket på Lindhagensterrassen 9. Mekanisk frånluft, tilluft genom fönsterventiler.

  Utförda renoveringar

  2016 - Byte till elektroniskt låssystem. 2014-2016 - Entréerna och hisshallarna renoverades. 2019 - En lekplats anlades i den intilliggande parken. 2019-2020 - Belysningen i allmänna utrymmen byttes till LED. 2020 - Byte av sopkomprimator. 2020 - Byte av utrymningsskyltar och nödljusarmaturer till LED. 2020-21 - Stamspolning. 2020 - Underhåll av hissarna. 2021 - Reparation av balkongpelare på Lindhagensterrassen 27.

  Planerade renoveringar

  Under 2022 kommer OVK-besiktning (obligatorisk ventilationskontroll) av lägenheterna att genomföras. I samband med det kommer ventilationskanalerna att rensas.

  Övriga utrymmen

  • Tvättstuga
  • Cykel- och barnvagnsrum i entréplan
  • Takterrasser i samtliga 3 hus (Vån 15)
  • Föreningslokal för uthyrning
  • Soprum
  • Separat förråd

  Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Lindhagenterrassens samfällighetsförening. Föreningens andel är 15,60%. Samfälligheten förvaltar garage, park och gemensamma markytor kring husen.

  Föreningens hyresgäster

  • Marino Café och Pizzeria
  • Art Sushi
  • Viking kemtvätt
  • Idrottsskadecentrum (Naprapat, massage, personlig träning)
  • Greattech Stockholm (Datorbutik)

  TV/Internet

  Internet leverantör Stockholms Stadsnät, hastighet 1000/1000 Mbit/s och ingår i månadsavgiften. Tv leverantör Sappa. En TV-box och 18 kanaler ingår även den i månadsavgiften.

 • Kostnader
  Avgiftsändringar

  Inga avgiftsändringar har beslutats (mars 2021)

  Överlåtelseavgift
  1 208 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  483 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Onsdag 18 maj 17:00
Nyrenoverad 2:a i skuldfri förening!
Stadshagen

Ulriksborgsgatan 16, vån 11

 • 64.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 002 kr/månad
 • 5 195 000 kr
Stadshagen

Ulriksborgsgatan 16, vån 14

 • 64.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 002 kr/månad
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan