Lindhagensterrassen 27, vån 14

Lindhagensterrassen 27, vån 14

Kommande

Milsvid utsikt över vackra Stockholm och balkong i väst.

Snart till salu! Underbar 4:a på vån 14 med privat läge utan insyn och milsvid utsikt över takåsarna, härligt gavelläge och stor inglasad balkong i väst. Stort ljusinsläpp, 3 bra sovrum, walk-in-closet, badrum med egen tvättsektion, gästwc och stilrent kök i öppen planlösning. Lägenheten har genomgående målade väggar i vita och moderna färger som tillsammans med den sociala planlösningen och den fina utsikten från alla fönster, skapar ett otroligt trivsamt hem. Rymligt förråd tillhörande lägenheten finns i källaren. Beläget i populära Lindhagen, ett stenkast till tunnelbana och bussar, service i Lindhagens galleria, skolor och bad i Hornsbergs Strand. Populär Brf från 2009 med mycket god ekonomi och som äger marken. Välkommen till denna familjedröm!

Adress:
Lindhagensterrassen 27, vån 14, Kungsholmen
Yta:
97 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
14 av 16
Avgift:
3 722 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse


Dela objekt


Panaramavy, ingen insyn och sv-läge.

på vån 15 finns en underbar takterrass för alla medlemmar.

Interiörbilder kommer i augusti.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående målade väggar och ekparkettgolv.

  Hall

  Inbjudande och stor hall via säkerhetsdörr med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Förvaring i 2 garderober med överskåp samt sittbänk med förvaring under. Grått klinkergolv.

  Gäst WC

  Mörkgrått klinkergolv och kaklade väggar i vitt. Wc, handfat och spegel med belysning ovan.

  Master bedroom

  Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord, ingång till en rymlig walk-in-closet. Förvaringsmöjlighet i flertalet garderober. Harmonisk grön fondvägg.

  Sovrum 2

  Rogivande sovrum med plats för större säng, skrivbord och bokhylla. Garderober.

  Sovrum 3

  Rogivande sovrum med fint hörnfönster. Plats för större säng, bokhylla och skrivbord.

  Badrum

  Stilrent och snyggt badrum med vitt kakel på väggarna med en mörk fondvägg och enhetligt mörkt klinkergolv. Dusch med glasväggar, wc, handfat med vit kommod och spegel ovan samt spotlights i taket. Egen tvättsektion med torktumlare och ny tvättmaskin fr 2019 samt arbetsbänk i vit laminat och vitt väggskåp ovan. Komfortvärme.

  Kök

  Snyggt och inspirerande kök från Marbodal med bra förvaring och arbetsytor samt öppen planlösning Rostfria vitvaror: kyl & frys (2019), micro (2019), glaskeramikhäll och integrerad diskmaskin. Grå bänkskiva i laminat som erbjuder bra arbetsytor med belysning ovan. Ett kök som inspirerar till matlagning och middagar med vänner!

  Vardagsrum

  Underbart vardagsrum med luftiga och sociala ytor. Flera stora fönsterpartier i 2 väderstreck (söder och väst) vilket även bidrar till stort ljusinsläpp. Lättmöblerat med plats för soffa, tv och vardagsrumsbord samt matsalsbord. Utgång till balkongen.

  Balkong

  Underbar och stor inglasad balkong med perfekt läge i väst. Här kan man njuta av både utsikt och kvällssol! Plats för bord och stolar, grill samt blommor och plantering. Trätrall.

  Förråd

  Till bostaden disponeras ett rymligt källarförråd.

 • Parkering

  Föreningens disponerar 80 st garageplatser till en aktuell kostnad på 1701 kr/mån 2021. Det är kö till föreningens egna platser men lediga platser för bil och elbil finns i samma garage via Coreparks allmänna p-platser, 2075kr/mån respektive 2513kr/mån laddats för elbil + deb för förbrukad el.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Gångaren 21

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  5146

  Lgh.nmr. LM

  2202

  Adress

  Lindhagensterrassen 27, vån 14

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen

  Boarea
  97 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 20 okt 2011
  Energiprestanda: 114 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagensterrassen 3

  Bildades
  2006
  Byggår

  2009

  Juridisk person
  Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
  Hiss
  Ja
  Våning
  14 av 16
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,505%

  Andelstal avgift

  0,51%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Lindhagensterrassen 3 bildades 2006 och består av 3 flerbostadshus uppförda 2009-2010 med adresserna Lindhagensterrassen 9, 19, 27. Föreningen omfattar totalt 253 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningens ekonomi är mycket god och har haft flera avgiftssänkningar under åren. Föreningen äger marken.

  Förvaltning

  Ekonomisk förvaltning - Princip Redovisning AB. Fastighetsförvaltning - Fastighetsägarna Service AB.

  Brf Lindhagensterrassen 3 består av 3 flerbostadshus uppförda 2009-2010 med adresserna Lindhagensterrassen 9, 19, 27. Föreningen omfattar totalt 253 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningens ekonomi är mycket god och har haft flera avgiftssänkningar under åren. Föreningen äger marken.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är mycket god och idag finns inga beslutade avgiftsförändringar. Föreningen har under de senaste åren sänkt avgiften vid ett flertal tillfällen. I den låga avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband. Överlåtelseavgift tas ut av köparen med 2,5 % av prisbasbeloppet och pantsättningsavgift med 1 % av prisbasbeloppet.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Föreningens hemsida

  www.lht3.se

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme. Solpaneler på en del av taket på Lindhagensterrassen 9. Mekanisk frånluft, tilluft genom fönsterventiler.

  Utförda renoveringar

  2016 - Byte till elektroniskt låssystem. 2014-2016 - Entréerna och hisshallarna renoverades. 2019 - En lekplats anlades i den intilliggande parken. 2019-2020 - Belysningen i allmänna utrymmen byttes till LED. 2020 - Byte av sopkomprimator. 2020 - Byte av utrymningsskyltar och nödljusarmaturer till LED. 2020-21 - Stamspolning. 2020 - Underhåll av hissarna.

  Övriga utrymmen

  • Tvättstuga
  • Cykel- och barnvagnsrum i entréplan
  • Takterrasser i samtliga 3 hus (Vån 15)
  • Föreningslokal för uthyrning
  • Soprum
  • Separat förråd

  Föreningens hyresgäster

  • Marino Café och Pizzeria
  • Art Sushi
  • Viking kemtvätt
  • Idrottsskadecentrum (Naprapat, massage, personlig träning)
  • Greattech Stockholm (Datorbutik)

  TV/Internet

  Internet leverantör Stockholms Stadsnät, hastighet 1000/1000 Mbit/s och ingår i månadsavgiften. Tv leverantör Sappa. En TV-box och 18 kanaler ingår även den i månadsavgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 722 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Kommentar till avgiften

  Obligatorisk avgift om 157 kr/mån för Bredband och Tv.

  Avgiftsändringar

  Inga avgiftsändringar har beslutats (mars 2021)

  Hushållsel
  597 kr/månad
  Hemförsäkring
  236 kr/månad
  Bostadsrättstillägg
  32 kr/månad
  Summa driftskostnader
  865 kr/månad
  Personer i hushållet
  4
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan