Liljeholmsvägen 12, 6tr

Liljeholmsvägen 12, 6tr

Snygg design, högt läge och sjöglimt.

Synnerligen unik 3:a (möjlig 4:a) som med kombination av underbar utsikt, hög standard, öppen planlösning och stora panoramafönster ger en lyxig hotellkänsla. Lägenheten har genomgående vit ekparkett (1-stav), ljust målade väggar, fönster i 2 väderstreck och solig balkong med fri utsikt och sjöglimt från flera fönster. Snygg och modern fastighet från 2008 belägen på gemytlig gata invid Mälaren och Liljeholmstorget. På torget finns all service, flertalet restauranger och härliga Trekanten med lekpark och bad samt tunnelbana, bussar och tvärbanan.

Beläget intill Liljeholmskajen med underbar strandpromenad, badbryggor samt inspirerande löpspår längs glittrande vattnet och vidare in i Årstaskogen som leder bort till Hammarbysjöstad. Stenkast över till Söders puls och nya padelbanor i direkt närhet. Välkommen att boka visning!

Pris:
6 400 000 kr (Pris)
 • Bud: 6 200 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  6 200 000 kr 1 Aktiv tor 19 maj 14:04
Adress:
Liljeholmsvägen 12, 6tr, Liljeholmskajen
Yta:
78 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
6 av 7
Avgift:
4 709 kr/månad (värme och vatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Inbjudande och stor hall. Kombinationen av lägenhetens panoramafönster och grym planlösning ger ett glänsande första intryck. Bra förvaring i garderober. Säkerhetsdörr.

  Lägenheten är i genomgående gott skick med nymålade väggar i justgrå kulör och tak samt nytt ljust ekgolv i 1-stav.

  Kök

  Socialt och stilrent HTH-kök med öppen planlösning och barbänk som lämpar sig väl för mingel. Ljusa köksluckor som är omlackerade i ljusrosa kulör, grå bänkskivor i sten samt spotlights i taket. Integrerade vitvaror fr Siemens; kyl/frys, diskmaskin, micro, spishäll och varmluftugn.

  Vardagsrum

  Luftiga ytor och här finns plats för både sällskapsdel och matsalsbord. Stora panoramafönster vilket ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp och utgång till balkongen via dragdörr helt i glas.

  Balkong

  Solig balkong med underbart söderläge. Fri utsikt, ingen insyn och plats för mindre sittgrupper.

  Sovrum 1

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng & förvaring. Väldigt bra förvaring i flera garderober med överskåp. Sovrummet har och en stor sovalkov som passar perfekt som babyrum eller arbetsrum. Ytorna ger även möjlighet att dela av rummet för att skapa 2 separata sovrum. Väggarna är målade i modern grå kulör.

  Sovrum 2

  Perfekt barnrum/arbetsrum med plats för säng/arbetsplats och hyllor.

  Båda sovrummen har läge mot gården.

  Badrum

  Stilrent badrum med vitt kakel på väggarna, vitt klinkergolv och spotlights i taket. Duschhörna, upphängd wc och tvättställ med kommod och spegel m belysning. Bra arbetsbänk med tvättmaskin och tumlare från Bosch under samt förvaring i vitt väggskåp. Förberett för badkar.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

 • Parkering

  Parkering

  Föreningen har ett garage med 20 parkeringsplatser. Plats kan hyras till en kostnad om 1150 kr/månad, kölista upprättad.

  Boendeparkering Du som är registrerad ägare till ett fordon och är folkbokförd inom ett boendeparkeringsområde kan ansöka om boendeparkeringstillstånd hos Stockholms Stad. Tillståndet låter dig parkera inom ditt område till en förmånlig boendetaxa.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Stora Katrineberg 19

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  6D

  Lgh.nmr. LM

  1603

  Adress

  Liljeholmsvägen 12, 6tr

  Postnummer
  117 61
  Postort

  Stockholm

  Område

  Liljeholmskajen

  Boarea
  78 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Tisdag 28 maj 2019
  Energiprestanda: 118 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Katrineberg 19

  Bildades
  2007
  Byggår

  2008

  Hiss
  Ja
  Våning
  6 av 7
  Inre rep.fond
  Andelstal

  2,67944%

  Markägare
  Marken är tomträtt

  Byggnaden

  Brf Katrineberg 19 bildades 2007 och är belägen på Liljeholmsvägen 12, Liljeholmen i Stockholm. Föreningens fastighet består av flerbostadshus om 8 våningar med 40 lägenheter och 2 lokaler. Fastigheten uppfördes 2008 och har ritats av Kjellander + Sjöberg arkitekter.

  Byggnaden var en av de tio finalisterna i tävlingen Årets Stockholmsbyggnad 2010 arrangerad av Stockholms stad. Huset var också ett av fem nordiska projekt (ett från varje land) som ställdes ut på Stockholm Furniture Fair 2010.

  Ekonmisk förvaltare - Allabrf

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme.

  Utförda renoveringar

  2021 - Nytt staket på innergården
  2020 - Förbättrat brytskydd och elslutsbleck på entrédörr, källardörr och tvättstugedörr
  2020 - Stenplattor lades ut vid grinden
  2019 - Stamspolning genomfördes
  2019 - Brandskyddsinspektion genomfördes och upprättande av systematiskt brandskyddsarbete (SBA)
  2019 - Vägg i gång målades med klotterresistent färg
  2018 - Balkongräckena i loflgångarna slipades och oljades in
  2018 - Drivmodul byttes ut i hissen
  2018 - OVK genomfördes
  2018 - Radonmätning genomfördes
  2018 - Dagvattenbrunnarna rensades
  2018 - Värmefläkt installerades i hisschaktet
  2018 - Friskluftsventiler byttes ut i alla lägenheter
  2018 - Värmeelement i hissen installerades
  2018 - Ombyggnation vattenrör

  Planerade renoveringar

  Inga större underhåll är planerade inom de närmsta åren. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2020-2050.

  Övriga utrymmen

  • Tvättstuga
  • Cykelrum
  • Barnvagnsförråd
  • Soprum
  • Grön fin innergård med sittplats och sandlåda.

  Hyresgäst i kommersiella lokaler - båda föreningens lokaler hyrs ut till butiken Flower Garden Sthlm.

  TV/Internet

  Föreningen har avtal med Ownit om bredband, kabel-tv samt IP-telefoni. Bredband 250 mb/s för 159 kr/mån och tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 709 kr/månad (värme och vatten)
  Beskrivning mån.avg.

  Obligatoriskt tillägg 159kr/mån avseende bredband.

  Avgiftsändringar

  Ingen planerad avgiftförändring för 2022.

  Hushållsel
  765 kr/månad
  Hemförsäkring
  340 kr/månad
  Bostadsrättstillägg
  179 kr/månad
  Summa driftskostnader
  1 284 kr/månad
  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  1 208 kr betalas av säljaren
  Pantsättningsavgift
  483 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsberg strand

Lustgårdsgatan 16

 • 56 kvm
 • 2 RoK
 • 2 235 kr/månad
 • 3 995 000 kr
Hornsbergs Strand

Warfvinges väg 23, vån 5

 • 86 kvm
 • 3 RoK
 • 3 282 kr/månad
 • 7 350 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan