Tollareslingan 7, vån 5

Tollareslingan 7, vån 5

Kommande

Exklusiv 2:a med sjöutsikt.

ACCEPTERAT PRIS! Underbart läge! Exklusiv välplanerad 2:a om 62 kvm med sjöutsikt och delvis inglasad, stor balkong. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum inbjuder till middagar och socialt umgänge. Hög standard, lyxigt badrum, kvalitativa vitvaror i fullt utrustat kök. Stort sovrum med gott om förvaring och fantastisk burspråk med fönster från golv till tak. Föreningen ha två gemensamma takterasser, en vacker park, gemensamhetslokal och garage. Högt läge i mysiga Tollare. Perfekt läge med bussen utanför porten. Välkommen att anmäla ditt intresse.

Adress:
Tollareslingan 7, vån 5, Nacka - Saltsjö-Boo
Yta:
62 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
5
Avgift:
2 872 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  En exklusiv lägenhet med genomgående golvvärme, vitmålade väggar och ljus enstavig ekparkett. Stora fönster med fönsterbräden i natursten och hög standard med fokus på detaljerna. Lägenheten har inte ett enda rör synligt. Specialdesignad kroklist i ask i kök, bad och hall. Speciellt framtagen kulör till alla skåp och garderober.

  Hall

  Ljusa slitstarka klinkers klär golvet. I hallen finns gott om förvaring i platsbyggda garderober. Säkerhetsdörr.

  Vardagsrum

  Ett ljus och trivsamt rum med plats för soffa, soffbord och tvmöbel. I öppen planlösning till kök och matplats ger rummet en social plats av umgås i. Utgång till balkongen med breda dubbeldörrar.

  Kök

  Köket är utrustat med exklusiv ugn och induktionshäll från Bertazzoni/Siemens. Integrerad diskmaskin, kyl, frys och skåpsfläkt. Bänkskiva och backsplash av vacker kalksten, underlimmad diskho, kroklist i ask och eluttag för köksmaskiner. Underskåp, lådor och högskåp har stilrena handtag i rostfritt medans överskåpens fronter är helt släta med tryck-öppningsfunktion och integrerade spotlights i underkant. Ett välplanerat och funktionellt kök med en underbar köksö att samlas kring. Trivsam matplats i anslutning till köket och utgång till balkongen.

  Balkong

  Två entréer till stor delvis inglasad balkong med sjöutsikt. Här finns plats för dubbla uppsättningar balkongmöbler att avnjuta varma sommardagar med en svalkande havsbris i den öppna delen och kyligare mornar/kvällar i den inlasade delen.

  Badrum

  Helkaklat badrum med stort kalksten inspirerat kakel. Specialdesignad spegel med hylla samt duschvägg i badrum. I Badrummet finns en stor betsbänk i trä ovan tvättmaskin och torktumlare. Ovan hänger väggskåp som håller mycket förvaring med integrerade spotlights i underkant samt kroklist i ask. Badrummet är vidare utrustat med toalett, tvättställ, badkar med takdush samt eluttag vid spegeln.

  Till lägenheten hör ett förråd

 • Parkering

  SBC administrerar uthyrningen av p-platser. Det finns totalt 75 st + bilpool. Kostnad ca 900 kr för markplats ute och ca 1400 kr för plats i garage.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  41145

  Lgh.nmr. LM

  1405

  Adress

  Tollareslingan 7, vån 5

  Postnummer
  132 49
  Postort

  Saltsjö-Boo

  Område

  Nacka - Saltsjö-Boo

  Boarea
  62 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Vyn

  Bildades
  2013
  Byggår

  2017-2020

  Juridisk person
  Ja
  Hiss
  Ja
  Våning
  5
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,77938%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Vyn förvärvade fastigheten 2017 och byggnationen av det moderna bygget föreningen

  Övriga utrymmen

  Två takterrasser Miljörum Cykelrum i källarplan. Gemensam lokal med WC. Garage En vacker park

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 872 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  I månadsavgiften ingår driftskostnader inkl värme och vatten, baskostnad för bilpool.

  Beskrivning mån.avg.

  Obligatoriskt tillägg 125 kr/månad avser bredband samt 33 kr/mån för Comhem.

  Avgiftsändringar

  Inga planerade höjningar för 2021.

  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Tollare är ett underbart skärgårdskvarter som expanderat snabbt i attraktiva Nacka. Tollare kaj har nära till den gröna naturen och skurusundets vattnet med badplats, strandpromenad och solbrygga i området. Storstadspulsen finns också nära till hands, med buss eller bil tar du dig snabbt in till södermalm.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsberg Strand

Franzéngatan 82, vån 5

 • 108 kvm
 • 4 RoK
 • 5 004 kr/månad
 • 8 995 000 kr
Hornbergs Strand

Pär Lagerkvists gata 26, vån 6

 • 74 kvm
 • 3 RoK
 • 3 428 kr/månad
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 13, vån 2

 • 50 kvm
 • 2 RoK
 • 2 473 kr/månad
 • 3 895 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan