Harry Martinsons Gata 3

Harry Martinsons Gata 3

Mycket välplanerad 2:a med privat uteplats.

VISNING TISDAG 4/10. Fantastiskt välplanerad 2:a med en stor och privat uteplats som omsveps med en grönskande avenbokshäck och man kan njuta av ljumma sommarkvällar vid grillen. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och det ryms med fördel en generös soffa samt matbord för 4-6 personer. Sovrummet rymmer en ordentlig dubbelsäng samt sängbord och bjuder på gott om förvaring i rymlig garderobsvägg. Fullt utrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. I närhet till bostaden ligger Stadshagens tunnelbana blå linje och inom några minuter når ni även grön tunnelbana vid Kristineberg. Området bjuder på trendiga restauranger och välsorterade butiker så som Ica Maxi och Systembolaget samt flertalet gym inom endast några minuters promenad.

Föreningen tillhör en av de allra bästa i området med mycket god ekonomi, en låg månadsavgift och endast 4810 kr i lån /kvm. Det är kort kö till garaget med mycket låg avgift även för parkeringsplats.

Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Adress:
Harry Martinsons Gata 3, Hornsbergs Stand
Yta:
52.5 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
BV

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Underbar uteplats mot föreningens lugna innergård.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Praktisk och väldisponerad hall med plats för ytterkläder och skor. Gott om förvaring finner ni i praktisk klädkammare.

  Uteplats

  Ljuvlig uteplats i privat och lugnt läge mot föreningens vackra innergård. Vår, sommar och höst kommer ni att kunna njuta av en grönskande uteplats med plats för såväl ordentlig grill som loungemöbel eller bord och stolar om ni önskar.

  Kök & matplats

  Köket är mycket väldisponerat och fullt utrustat med diskmaskin, kyl och frys, mikrovågsugn och ugn samt glaskeramikhäll. Ovan den mörkgrå bänkskivan sitter stilfullt kakel. Plats för ett matbord för 4-6 personer.

  Vardagsrum

  Plats för en stor soffa, soffbord samt större TV och bänk. De generösa fönsterpartierna ger bostaden ett härligt ljusinsläpp.

  Badrum

  Stort och rymligt badrum med golvvärme. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Dusch, toalett samt handfat med kommod och spegelskåp. Väggarna är beklädda med vitt kakel och golvet med grå klinker.

  Sovrum

  Ljuvligt sovrum med plats för en dubbelsäng om 180 cm samt sängbord. Gott om förvaring generös garderobsvägg.

  Till bostaden hör ett separat förråd

 • Parkering

  I fastigheten finns ett varmgarage med 44 platser som kan hyras till en kostnad av 1 200 kr per månad. Separat kö för att erhålla en plats. Det är i dagsläget kortare kö. Kostnad för garageplats med laddstation är 1 400 kr/månad + individuell elförbrukning. Kostnad för parkeringsplats för MC är 400 kr/månad. Annars gäller boendeparkering på gatan. Tillstånd ansöks hos Stockholms stad och kostar 1100 kr per månad.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  412

  Lgh.nmr. LM

  1102

  Adress

  Harry Martinsons Gata 3

  Postnummer
  112 16
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Kungsholmen

  Område

  Hornsbergs Stand

  Boarea
  52.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Energiprestanda: 87 kWh/m2
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Hänryckningen org. nr 716419-1434

  Byggår

  2011

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  BV
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Välkommen till Brf Hänryckningen.
  Föreningen äger och förvaltar fastigheten Hänryckningen 1 med adress Franzéngatan 43-51, Pär Lagerkvists gata 14-20 och Harry Martinsons gata 3. Föreningen består av 59 bostadsrättslägenheter och 3 lokaler med hyresrätt

  I fastigheten finns flera gemensamma lokaler.
  -Garage
  -Tvättstuga
  -Styrelserum
  -Soprum
  -Tre cykelrum
  -Fyra barnvagnsrum

  Utförda renoveringar

  2017 - Obligatorisk ventilationskontroll
  2019 - Rensning av avloppstammar
  2020 - Målning av cykel- och barnvagnsrum
  2020 - OVK
  2020 - Rensning av ventilationskanaler

  Planerade renoveringar

  2022 OVK 2025 Tvättstuga

  TV/Internet

  Bredband levereras genom Ownit och kabel-TV basutbud via Comhem. Ingår i månadsavgiften.

 • Kostnader
  Hushållsel
  350 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  550 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 208 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  483 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans blå linje (Stadshagen) och gröna (Kristineberg) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar så som 50, 56, 59 tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg

 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Kungsholmen Hornsberg

Warfvinges väg 18, 8tr

 • 88 kvm
 • 4 RoK
 • 4 981 kr/månad
Stadshagen

Ulriksborgsgatan 16

 • 64.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 002 kr/månad
 • 4 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan