Clas Horns väg 3c

Gavelfyra med fönster i tre väderstreck och optimal balkong.

Ljus gavelfyra med fönster i tre väderstreck och skyddad balkong i bästa gårds- och söderläge. Bostaden har genomgående vitmålade väggar, mattlackat ekparkettgolv och stilrena materialval. Halvt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge och med gott om fönster som ger ett otroligt ljusinsläpp. Här finns både badrum med tvättmaskin och torktumlaren samt en separat wc. I kvarteret Ekbacken nära Ekerö centrum bor du med närhet till det mesta som gör livet bekvämt. Fem minuter till service, butiker, förskola och natur och bara en dryg kvart med buss från Brommaplan.

Lägenheten säljs på ritning med tillträde 17 januari 2018. Kontakta mäklare Erika Mutschler för mer info!

Pris:
3 895 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Clas Horns väg 3c, Ekerö
Yta:
94 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
1 av 4
Avgift:
5 010 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Balkong i bästa gårds- och söderläge.

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall genom säkerhetsdörr med gott om plats finns för avhängning av ytterkläder och skor samt förvaring i skjutdörrsgarderob med Elfainredning samt städ- och linneskåp.

  Badrum

  Rymligt badrum med matt vitkaklade väggar och naturstensinspirerade klinkerplattor som ger badrummet karaktär. Wc med mjukstängande sits, dusch med vägg i klarglas, handfat med kommod samt spegel med belysning ovan. Siemens Tvättmaskin och torktumlare är placerad under en praktisk vit bänkskiva vilket ger rummet extra avlastningsytor. Överskåp med push-to-open med gott om förvaring. Här finns också den smarta vägghängda torkställningen med tio meter löpmeter att torka kläder eller handdukar på.

  Wc

  Helkaklad wc inrett med wc, handfat samt spegel med belysning ovan.

  Vardagsrum

  Stort och rymligt rum med plats för soffgrupp, mediaförvaring och bokhyllor. Gott om fönster i två sollägen ger rummet ett fantastiskt ljusinsläpp. Direkt anslutning mellan vardagsrum och kök som inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar.

  Balkong

  Underbar insynsskyddad balkong med plats för sittgrupp och egen plantering. Bästa gårds- och söderläge!

  Kök

  Stilrent och rymligt kök med bra förvaring bakom vita släta skåpsluckor med rostfria handtag samt goda arbetsytor på bänkskivorna i laminat med ljust kakel med marmorkänsla och belysning ovan. Full maskinell utrustning med rotfria tillval: kyl&frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, integrerad diskmaskin, induktionshäll och spisfläkt. Trevlig matplats invid fönster.

  Master bedroom

  Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och arbetsplats. Bra förvaring i klädkammare/walk in closet.

  Sovrum 2

  Rymligt sovrum med plats för säng, sängbord och skrivbord. Rummet är inrett med en garderob.

  Sovrum 3

  Rymligt sovrum med ingång från vardagsrummet. Gott om plats för säng, sängbord och skrivbord. Rummet är inrett med en garderob.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  17 januari 2018

  Fastighetsbeteckning

  Ekerö Tappström 3:2

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  31101

  Adress

  Clas Horns väg 3c

  Postnummer
  178 33
  Postort

  Ekerö

  Område

  Ekerö

  Boarea
  94 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Ekbacken 2

  Byggår

  2017

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1 av 4
  Inre rep.fond

  Byggnaden

  På föreningens fastightet sker byggnation av 5 bostadshus i 3-5 våningar med totalt 96 bostadsrättslägenheter.

  Gemensamma utrymmen

  • Cykelrum
  • Barnvagnsrum och rullstolsförråd
  • Sopsortering sker i möjlörum på gården
  • Gemensamhetsanläggning med angränsande föreningar
  • Gård med grönytor, lekplats och planteringar

  Parkering

  I föreningen finns 25 st garageplatser, 16 P-platser och 25 st carportar, Dessa kostar enligt den ekonomiska planen mellan 250:- till 1500:- /mån.

  Förråd

  Till varje bostad hör ett separat lägenhetsförråd vars storlek är anpassat till lägenhetsstorleken. Förråden är placerade i trapphus 2 och 3.

  Ekonomisk förvaltning

  JM AB

  Värme- och ventilationsanläggning

  Bergvärme, vattenburen via radiatorer
  Mekanisk frånluftsventilation, bakom radiatorer

  TV/Internet

  Avtal tecknas med TeliaSonera AB.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 010 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  I månadasavgiften ingår värme samt kallvatten.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Goda kommunikationer till Ekbacken med täta bussturer, med busshållplats alldeles intill Ekbacken, till bland annat knutpunkten Brommaplan. Här kan en byta till tunnelbanans gröna linje som tar en vidare till stan. Här finns också det mer pampiga alternativet – åka båt till fastlandet med Slagstafärjan från närliggande Jungfrusund, ett bra alternativ för den som jobbar söder om stan. Just intill Ekbacken ligger också Ekerö centrum, med service som butiker, vårdcentral och restauranger. Ekerö är också populärt bland barnfamiljer och det finns gott om förskolor och skolor.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Barkarbystaden

Karlslundsvägen 15

 • 48 kvm
 • 2 920 kr/månad
 • 2 720 000 kr
Huddinge

Lackerargränd 3, vån 4

 • 73 kvm
 • 4 071 kr/månad
 • 3 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan