Harry Martinsons gata 10, 1tr

Trivsam lägenhet i attraktiv förening.

Varmt välkommen till denna härliga 2:a med fantastiskt läge vid Hornsbergs Strandkant. Här erbjuds en väldisponerad bostad med genomtänkt interiör, social planlösning, goda förvaringsmöjligheter och en mysig inglasad uteplats mot föreningens lummiga innergård. Ett bekvämt boende i populär och stabil Brf med mycket god ekonomi, tillhörande källarförråd, festlokal/övernattningslägenhet och garage i anslutning till hiss. I området har du allt du kan önska så som stort utbud av restauranger, caféer, butiker, apotek, ICA Maxi, gym, kommunikationer och mycket annat. Tunnelbanans gröna och blå linje inom behagligt promenadavstånd och bussen runt husknuten.

MÖJLIG MINI 3:A, SE ALTERNATIV PLANRITNING

VISNINGSINFO: Vi erbjuder privata visningar för att undvika visningar med väldigt mycket folk. Om du är sjuk och inte kan komma erbjuder vi även filmer eller samtal via videosamtal. Anmäl intresse och boka tid med mäklare.

Pris:
4 450 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Harry Martinsons gata 10, 1tr, Hornsbergs Strand
Yta:
64 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
1 (hiss finns)
Avgift:
2 781 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV, Internet och bostadsrättstillägg)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Bostaden erbjuder öppna härliga ytor.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla samt i flertalet garderober. I hallen finns även plats för arbetshörna.

  Vardagsrum

  Trivsamt och rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp, tv-möbel och övrigt möblemang om så önskas. Härliga fönsterpartier skänker bra ljus till lägenheten och den öppna planlösningen mot kök öppnar upp för trevliga middagsmingel. Här finns utrymme att bygga till ett ytterligare rum för den som önskar, se alternativ planritning.

  Kök

  Smakfullt kök med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och bra arbetsytor på upplyst bänkskiva av praktisk laminat. Fullt utrustat med med diskmaskin, kyl/frys, spishäll, ugn samt micro. Intill fönster erbjuds plats för matbord för stora sällskap.

  Sovrum

  Rogivande sovrum med plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Rummet har goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober med utrymme för ytterligare förvaring ovan. Väggarna är målade i behaglig gröngrå kulör. Från rummet nås bostadens härliga uteplats.

  Uteplats

  Den mysiga uteplatsen med buskar och planteringar utanför vetter mot den lummiga innergården och har plats för sittgrupp, bord och grill. Tack vare inglasningen förlänger du sommarsäsongen då du kan nyttja uteplatsen även vår och höst. Inglasningen kan fällas upp helt eller delvis för den som önskar. Här kan ni avnjuta en god frukost eller brunch i förmiddagssolen.

  Badrum

  Väl tilltaget badrum med mörkgrått klinker på golvet samt vitt kakel på väggarna. Utrustat med badkar, handfat med vit kommod samt spegelskåp med belysning ovan. Badrummet har golvvärme och separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och skåp för förvaring ovan.

  Förråd

  Till bostaden hör ett separat källarförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Lycksaligheten 2

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  211

  Lgh.nmr. LM

  1101

  Adress

  Harry Martinsons gata 10, 1tr

  Postnummer
  112 16
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  64 kvm
  Boarea enligt

  Ekonomisk förvaltare

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Måndag 3 jun 2013
  Energiprestanda: 78 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lycksaligheten

  Byggår

  2010

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1 (hiss finns)
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,31178%

  Andelstal insats

  1,31179%

  Andelstal avgift

  1,31179%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Lycksaligheten är en äkta bostadsrättsförening som stod klar för inflytt 2010 och har 63 lägenheter och 4 lokaler. Fastighetens äger marken och omfattar adresserna:
  - Franzéngatan 44-48
  - Harry Martinsons gata 10-16
  - Hornsbergs Strand 63-67

  GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR

  • Tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner och en torktumlare.
  • Sopsortering.
  • Lummig innergård som delas med Brf Poeten. Stängd med låsta grindar ut mot gata.
  • Cykel- och barnvagnsrum.
  • Festlokal med övernattningsmöjligheter.
  • Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

  EKONOMI

  Föreningen har en mycket god ekonomi med låg avgift för medlemmarna samt en en belåningsgrad på 5636 kr/kvm. Föreningen äger marken och den 1 juli 2018 sänkte föreningen avgiften med 10%. I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar.

  TV/BREDBAND

  Bredband via Stockholms Stadsnät med en hastighet på 200/200mbps ingår i avgiften.
  Grundutbud TV via ComHem ingår i avgiften.

  PARKERING

  Föreningen har 45 st garageplatser varav 8 st med laddstation för elbil/laddhybridbil samt 2 st MC-platser. Garaget nås vi trappa/hiss. Kostnad för vanlig garageplats är 1200 kr/månad och med laddplats 1500 kr/mån. Ingen kö i dagsläget (2020-05-21).

  PASSERSYSTEM

  Föreningen har investerat i ett nytt passersystem med taggar, porttelefon samt tagit bort alla portkoder för att öka säkerheten i fastigheten. Passersystemet har förbättrat föreningens skalskydd och sedan det infördes används inte nycklar till entrédörrarna.

  ÖVRIGT

  Överlåtelseavgift om 1183 kr betalas av köparen.
  Pantsättningsavgift om 473 kr betalas av panthavaren.
  Juridisk person godtas ej.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 781 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV, Internet och bostadsrättstillägg)
  Hushållsel
  250 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  400 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade och kan variera.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  NÄRSERVICE

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm. Flertalet gym som SATS, Puls & Träning, Nordic Wellness, Friskis & Svettis inom bekvämt promenadavstånd. Många mysiga och trendiga restauranger erbjuds längs strandpromenaden.

  KOMMUNIKATION

  Goda kommunikationer med både T-banans gröna linje (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) inom kort promenadavstånd. Busstrafik med linje 50, 56, 61 och 65 i området samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand 55, 2tr

 • 60 kvm
 • 2 RoK
 • 3 149 kr/månad
 • 4 495 000 kr
Kungsholmen/Thorildsplan

Kristinebergsvägen 14, Vån 5/5

 • 71 kvm
 • 3 RoK
 • 3 489 kr/månad
 • 5 700 000 kr
Segeltorp

Skatvägen 10, Vån 3

 • 102 kvm
 • 4 RoK
 • 5 624 kr/månad
 • 4 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan