Centralvägen 11B, vån 3/5

Underbar 4a högt upp i huset

Varmt välkommen till denna superfina 4:a högt upp i huset med perfekt planösning. Här finns allt man kan önska. Bostaden är belägen i populära projektet Sjödalsterassen, där alla får tillgång till en terrass på taket med utekök, grill med mera för härliga sommarkvällar! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt härlig balkong i bästa sydöstläge. Bekvämt läge nära centrum med all tänkbar service och goda kommunikationer. Härlig balkong och öppen planlösning inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Förskola i föreningen. RING FÖR TIDIGARE VISNING!

Pris:
3 850 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Centralvägen 11B, vån 3/5, Huddinge
Yta:
85 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
3 av 5
Avgift:
4 608 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall/Entré

  Välkomnande och rymlig hall genom säkerhetsdörr, med förvaring i flertalet garderober och en generös skjutdörrsgarderob.

  Sovrum 1

  Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt förvaringsmöbel.

  Sovrum 2

  Lugnt placerat sovrum med plats för säng och sängbord. Förvaring i garderob.

  Kök

  Modernt Marbodal-kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Luckorna är vita och matchats med en slitstark bänkskiva av grå laminat. Ett snyggt svart skiffer-kakel är pricken över i:et i det här arbetsvänliga köket. Fullt maskinell utrustat med rostfria vitvaror från Siemens; Induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, kyl&frys side by side och diskmaskin. Matplats invid stort fönsterparti.

  Vardagsrum

  De perfekta rummet som inbjuder till såväl fest som lugna hemmakvällar tack vare sin öppna planlösning till köket. Stora fönsterpartier släpper in ljuset och gör det höga läget påtagligt. Rummet är lättmöblerat med plats för soffa, soffbord, mediaförvaring samt bokhylla.

  Balkong

  En balkong som är precis som man vill ha den. Soligt sydöstläge me ettd högt och fritt läge. Här får ni plats med både utemöbler samt egna odlingar och njuta av många lata middagar!

  Badrum

  Helkaklat badrum inrett med duschhörna med vägg i klarglas och takdusch, vägghängd wc, handfat med snyggt möbelpaket i svart ekfaner samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens med arbetsbänk och överskåp. Perfekt belysning med infällda spotlights.

  WC/DUSCH

  Helkaklat duschrum inrett med duschhörna med vägg i klarglas och takdusch, wc samt handfat med snyggt möbelpaket i svart ekfaner.

  Sovrum 3

  Lugnt placerat sovrum med plats för säng och sängbord. Förvaring i garderober.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Takstegen 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  1-1301

  Lgh.nmr. LM

  1301

  Adress

  Centralvägen 11B, vån 3/5

  Postnummer
  141 26
  Postort

  Huddinge

  Område

  Huddinge

  Boarea
  85 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Sjödalsterrassen 1

  Byggår

  2018

  Juridisk person
  Ja
  Hiss
  Ja
  Våning
  3 av 5
  Inre rep.fond
  Andelstal insats

  1,4699%

  Andelstal avgift

  1,4443%

  Byggnaden

  Brf Sjödalsterrassen 1 kommer att bestå av ett flerbostadshus med 6 trapphus, 86 st lägenheter uppdelat på 5-6 våningar med garage i botten. På fastigheten kommer det bedrivas en förskola upplåten med bostadsrätt. Fastigheten kommer ha servitut för rätten av gård för förskoleverksamhet i fastigheterna Takstegen 2 och 3.

  Gemensamma utrymmen

  • Soprum

  • Barnvagnsförråd

  • Cykelförråd

  Förråd

  Till bostaden disponeras ett förråd beläget på bottenplan

  P-plats

  Föreningen har 47 st garageplatser för uthyrning till föreningens medlemmar. Av dess garageplatser är 4 st tilldelade förskolan.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Mekanisk till- och frånluft.

  Fjärrvärme. Radiatorer med vattenburen värme.

  TV/Internet

  TV och bredband ingår i årsavgiften för föreningen.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 608 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)
  Kommentar till avgiften

  Individuell mätning av varmvatten och el via undermätare.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Huddinge Centrum

  Utmärkt läge med närhet till natur och rekreation samt kort avstånd till Huddinge Centrum med all tänkbar service och butiker; apotek, kommunalhus, huvudbibliotek, vårdcentral, pendeltågsstation, bussterminal och pendeltågstation. Huddinge centrum är ett levande centrum - här finns över 400 bostadslägenheter kring de båda torgen Forelltorget och Sjödalstorget. Bostadshus finns även längs Sjödalsvägen, runt Sjödalsparken samt på andra sidan pendeltågsstationen, vid Fullerstasidan. För mer information, besök gärna http://www.huddingecentrum.se/

  Kommunikation

  Bra kommunikationer med bussar och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter och Södertälje på ca 25 minuter.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 14A, vån 5

 • 55 kvm
 • 3 046 kr/månad
 • 4 130 000 kr
Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10, 2tr

 • 66.5 kvm
 • 4 006 kr/månad
 • 2 900 000 kr
Solna - Råsunda

Lövgatan 55, 1 tr

 • 43 kvm
 • 2 401 kr/månad
 • 2 850 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan