Brogatan 18, vån 2

Stor balkong med trädäck mot gården.

Ytterst välplanerad och mysig 2:a med stor balkong mot föreningens gröna gård. Öppen planlösning, bra förvaring, harmoniskt sovrum, stort badrum och externt förråd. Lugnt och trivsamt boende i sociala Järvastaden med Ica, service, butiker, gym, utegym i skogsbrynet, restauranger och buss i området. Bra brf med garage, cykelförråd samt grön och fin gård med sittplats under pergola och grillmöjligheter intill. Gångavstånd till Mall of Scandinavia och Citybanan som tar dig till Odenplan på 8 min. Snabbt tillträde möjligt.

Pris:
2 350 000 kr (Accepterat pris)
 • Bud: 2 295 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  2 295 000 kr 1 Aktiv mån 23 sep 11:59
Adress:
Brogatan 18, vån 2, Sundbyberg - Järvastaden
Yta:
45 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
2 av 4
Avgift:
2 982 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet, bostadsrättstillägg och varmvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Njut av morgonsolen och gröna omgivningar.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Tilltalande lägenhet med välplanerad planlösning och trivsamma ytor. Bostaden har genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar.

  Hall

  Inbjudande hall med utrymme för avhängning av ytterkläder och skor. Bra förvaringsmöjlighet med flera garderober. Säkerhetsdörr, spotlights i taket och ca 2 kvm svart klinkergolv intill dörren. En öppen planlösning till vardagsrummet ger en välkomnande känsla.

  Badrum

  Stilrent och rymligt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Duschhörna, wc, handfat med kommod samt badrumsskåp. Spotlights i taket och handdukstork. Badrummet är förberett för tvättmaskin.

  Vardagsrum

  Trivsamt vardagsrum med stora fönster och utgång till balkongen. Här finns plats för soffgrupp och tv-möbel. Vardagsrummet har även plats för större matsalsbord med delvis öppen planlösning till köket.

  Balkong

  Stor balkong (8 kvm) med trätrall och utsikt över gården samt skogen i väst.

  Kök

  Modernt kök som är väl genomtänkt med bra färgval och hög standard. Bra förvaring bakom vita köksluckor, ljusgrått kakel och grå/svarta bänksivor. Köket har gott om arbetsytor och spotlights för bästa ljus. Fullt maskinellt utrustat med rostfria vitvaror från Bosch.

  Sovrum

  Harmoniskt, med plats för dubbelsäng och bra förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Fönster mot gården.

 • Parkering

  Möjlighet finns att hyra parkeringsplats i föreningens garage. Det är Skanska som sköter uthyrningen av de 33 garageplatser som finns. Kostnaden är i dagsläget 1 115 kr/månad.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Vinthunden 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  122

  Lgh.nmr. LM

  1102

  Adress

  Brogatan 18, vån 2

  Postnummer
  174 41
  Postort

  Sundbyberg

  Område

  Sundbyberg - Järvastaden

  Boarea
  45 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Måndag 19 nov 2012
  Energiprestanda: 164 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Trädgårdsporten

  Bildades
  2007
  Byggår

  2009

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 4
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,344%

  Andelstal avgift

  1,34407%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Trädgårdsporten i Järvastaden klassas som äkta förening. Det finns inom föreningen 63 bostadslägenheter.

  Lån/kvm

  8 347 kr/kvm (2018 - se årsredovisning)

  Delat ägande

  I det fall exempelvis förälder vill hjälpa till med finansieringen, vid köp av bostad och ägarandelarna fördelas mellan förälder och barn, är ok för föreningen att endast barnet nyttjar lägenheten som permanent bostad.

  Utförda renoveringar

  • Stamspolning
  • Ventilation

  Förråd

  Till lägenheten disponeras ett förråd

  Övrigt

  Föreningen kan ta ut en pantsättningsavgift och överlåtelseavgift vid försäljning.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme

  Planerade renoveringar

  Föreningen har för närvarande inga beslut på att genomföra några större reparationer utöver normalt underhåll.

  Övriga utrymmen

  • Barnvagns-och rullstolsrum finns på markplan i varje trapphus
  • Lägenhetsförråd och cykelförråd i friliggande gårdshus samt i garage
  • Gemensam tvättstuga med modern maskinpark finns i gårdshuset
  • På gården finns en rotunda och föreningen har grillar som medlemmarna kan använda

  TV/Internet

  Bredband

  Bredband (1.000Mbit/s) levereras från Ownit och ingår i månadsavgiften.

  Telefoni

  IP-telefoni levereras från Ownit och den fasta avgiften ingår i månadsavgiften. Medlemmen betalar endast för de samtal som han eller hon ringer.

  TV

  Bredbands TV levereras från Ownit via bredband och Flex-paketet ingår i månadsavgiften, totalt 23 kanaler varav 8 är valfria.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 982 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet, bostadsrättstillägg och varmvatten)
  Kommentar till avgiften

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband, fast telefoniavgift, TV, tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme, rotunda, grill samt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen.

  Avgiftsändringar

  I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar och föreningen har en god ekonomisk situation. Sedan 2009 fram till 2018 har månadsavgiften höjts två gånger. Dessa avgiftshöjningar fanns planerade i Skanskas ekonomiska plan för föreningen. I december 2018 höjdes avgiften då föreningens subventionering av tv och bredband togs bort.

  Hushållsel
  400 kr/månad
  Hemförsäkring
  170 kr/månad
  Summa driftskostnader
  570 kr/månad
  Personer i hushållet
  2

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Underbart läge i Järvastaden. Här får de boende naturreservatet Igelbäcken som närmaste granne, med ett rikt djurliv, leder, stigar och rastplatser. För att underlätta för de boende i Järvastaden att nå ut till naturen har man byggt en gång- och cykelbro över järnvägen mot Överjärva gård. Här kan man koppla av på ett café eller ta med barnen och titta på djur som exempelvis grisar, höns och hästar. Bron till Överjärva gård utgör en port till stora strövområden. Den förbinder ett långt gångstråk från Järfälla ända ner till Edsviken och ger naturälskarna möjligheter till dagslånga promenader i naturen. Här bor man också nära Ursviks motionsgård och Brunnsvikens stränder. Bra läge nära Mall of Scandinavia.

  Järvastaden har karaktären av en egen småstad med all den närservice du kan förvänta dig att hitta här. Redan idag finns dagligvarubutik, caféer, restauranger, gym, utegym, kemtvätt, cykelhandlare, mm.

  Kommunikaton

  Från E4 eller centrala Stockholm kör du Enköpingsvägen från Järva krog mot Ursvik. Efter 700 meter är det skyltat Järvastaden åt höger. Pendeltåg till Ulriksdals station tar 10 minuter från Centralen.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Söndag 9 aug 14:00
Fantastisk bostad med tillgång till utomhuspool.
Midsommarkransen - Telefonplan

Radiusbacken 21

 • 42 kvm
 • 2 351 kr/månad
 • 2 795 000 kr
Nästa visning: Söndag 9 aug 12:00
Exklusiv lägenhet i attraktiv förening.
Hornsbergs Strand

Nordenflychtsvägen 64, Vån 9

 • 44 kvm
 • 1 330 kr/månad
 • 3 695 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan