Sysslomansgatan 24, 1tr

Fin funkis 1:a om 25 kvm med balkong!

Varmt välkommen till denna fina yteffektiva funkis 1:a om 25 kvm med vackra originaldetaljer på eftertraktad adress. Lägenheten är ljus med bra planlösning. Fint badrum med kaklade väggar och klinkergolv med spotlights i taket. Vacker fiskbensparkett i original. Brf med god ekonomi & låg belåning.

Pris:
2 200 000 kr (Accepterat pris)
 • Bud: 2 000 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  2 000 000 kr 1 Aktiv mån 2 jun 19:50
  1 970 000 kr 2 Aktiv mån 2 jun 19:50
  1 960 000 kr 2 Aktiv mån 2 jun 19:49
  1 950 000 kr 1 Aktiv mån 2 jun 19:48
Adress:
Sysslomansgatan 24, 1tr, Kungsholmen
Yta:
25 kvm
Rum:
1 RoK
Trappor:
1
Avgift:
1 282 kr/månad (värme och vatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Rummet

Rummet

Rummet

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Rummet

Badrummet

Köket

Hallen

Hallen

Härliga omgivningar

Härliga omgivningar

Härliga omgivningar

Härliga omgivningar

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall som öppnar upp mot hela lägenheten. På golvet ligger ett vackert stengolv i original och väggarna är vitmålade. Plats finns för avhängning av ytterkläder och skor.

  VARDAGSRUM

  Vacker fiskbensparkett i original och vitmålade väggar. Rummet är yteffektivt och lättmöblerat med plats för säng, soffa, soffbord, mediaförvaring samt matplats. Utgång till den härliga balkongen.

  KÖK

  Fint kök med bra förvaring bakom ljusgrå släta skåpsluckor samt goda arbetsytor på bänkskivan i mörk laminat med mosaik och spotlights ovan. Spis med fyra plattor, kyl&frys, spisfläkt samt ugn. På golvet ligger ett stilrent rutigt linoleumgolv i vitt och svart och väggarna är vitmålade. Fönster ovan diskbänken med fint ljusinsläpp.

  BADRUM

  Stambytt badrum med vitkaklade väggar samt ett svart klinkergolv med golvvärme. Perfekt belysning med spotlights i taket. Duschhörna, WC, handdukstork, handfat och badrumsskåp.

  BALKONG

  Härlig balkong i ö-läge med trätrall.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Hemmet 14

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  117

  Lgh.nmr. LM

  1107

  Adress

  Sysslomansgatan 24, 1tr

  Postnummer
  112 41
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen

  Boarea
  25 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  1

  Bostadsrättsföreningen

  Byggår

  1939

  Juridisk person
  Nej
  Våning
  1
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,99%

  Byggnaden

  2-glasfönster.

  Renoveringar

  Stammar & elstigar 2004 Tak 1999 Fasad (målad) 1985 och dec 2010 Trapphus 1996 Tvättstuga 2010 (maskiner från 2010) Balkonger klart dec 2010Förra året investerade de i en ny soprumslösning samt dränering.

  Planerade renoveringar

  Ingen planerad avgiftshöjning eller renovering.

  Övriga utrymmen

  I fastigheten finns en fräsch tvättstuga samt cykelrum. Medlemmarna får fritt disponera den gemensamma takterrassen.

  TV/Internet

  Fastigheten är ComHem ansluten, vilket innebär att de levererar kabel-tv och bredband. Även fiberoptikst bredband via Tele-2.

 • Pantsättningar & Inteckningar
  1st inteckningar på totalt 0 kr
 • Kostnader
  Månadsavgift
  1 282 kr/månad (värme och vatten)
  Hushållsel
  162 kr/månad
  Bostadsrättstillägg
  142 kr/månad
  Summa driftskostnader
  304 kr/månad
  Överlåtelseavgift
  1 110 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  444 kr
 • Område

  Lägenheten är attraktivt belägen på nedre Kungsholmen med Fridhemsplan som centrum. Här finns en mängd restauranger, mysiga caféer, små butiker samt affärer. Nära till Riddarfjärden och Norr Mälarstrand med dess strandpromenad och joggingstråk runt Kungsholmen. Vid Norr Mälarstrand finns populära restauranger som Mälarpaviljongen, Orangeriet och Trattorian. Här finns också Rålambshovsparken med bad, friluftsteater och rekreationsmöjligheter.

  Centralt läge vid Fridhemsplan med all dess service som utmärkta kommunikationer med T-bana och flertalet innerstadsbussar som nr 1, 3, 4, 40, 62, 69 & 77. Här finns också flera mataffärer och den trendiga Västermalmsgallerian med bra butiker. För den som vill utforska nattlivet finns här en mängd trendiga barer som Allmänna Galleriet, Lemon, Lokal & Kungsholmen.

  Tolv broar förbinder ön Kungsholmen med fastlandet och övriga öar, bl.a. Blekholmsbron, Västerbron från Södermalm och S:t Eriksbron från Vasastan och Stadshusbron från City. Denna ö har därmed fler broar än någon annan stadsdel i Stockholm. Vattnet kännetecknar Kungsholmen. Här finns den längsta och kanske trevligaste strandpromenaden i Stockholm. Går man hela varvet runt passerar man två allmänna bad - Smedsuddsbadet och Fredhällsbadet - ett antal båtklubbar, strandserveringar och kanotklubbar. Och längs vattnet runt Kungsholmen finns flera av stadens mest attraktiva adresser.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10

 • 66.5 kvm
 • 4 006 kr/månad
 • 2 900 000 kr
Barkarbystaden

Karlslundsvägen 15

 • 48 kvm
 • 2 920 kr/månad
 • 2 720 000 kr
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 17

 • 61 kvm
 • 3 318 kr/månad
 • 4 150 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan