Boplatsvägen 15, vån 4/4

Genomgående 4:a högst upp i huset.

Perfekt planerad 4:a högst upp i huset med social planlösning, stort master bedroom, tvättsektion i badrummet, och tillgång till extra förråd i källaren. Påkostad lägenhet med många och stilrena tillval – se tillvalslista! Stilrent intryck och mycket bra läge i Västra Brotorp med närhet till matbutik och pizzeria samt buss runt hörnet. Trivsamt och familjärt boende med flertalet lekparker, förskolor samt gångavstånd till Mall of Scandinavia. Husen gränsar till Igelbäckens lummiga naturreservat, Ursvik och Järvastaden.

Lägenheten säljs på ritning och kan således inte visas, med tillträde 2018-12-05. Kontakta mäklaren för mer information!

Pris:
4 450 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Boplatsvägen 15, vån 4/4, Sundbyberg - Västra Brotorp
Yta:
98.0 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
4 av 4
Avgift:
5 415 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Högst upp i huset med social planlösning.

3D illustration med gröna områden kring Brf Ströva.

Placering i huset.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, fönsterbänkar i natursten samt golv i ekparkett. Rumshöjden följer takets lutning i vissa rum

  HALL

  Stor hall genom säkerhetsdörr med bra avhängnings- förvaringsmöjligheter skjutdörrsgarderob och städskåp. Spotlights med dimmer i taket för harmonisk belysning.

  MASTER BED

  Harmoniskt och stort sovrum mot föreningens innergård med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Här finns en skjutdörrsgarderob samt linneskåp. Utgång till den stora balkongen.

  BALKONG

  Stor och härlig balkong med högt läge. Här erbjuds gott om plats för bord, stolar och grill.

  SOVRUM 2

  Ljust och lugnt placerat rum mot föreningens innergård med gott om plats för bokhylla, säng och skrivbord. Rummet är inrett med en garderob.

  SOVRUM 3

  Ljust och lugnt placerat rum mot föreningens innergård med plats för bokhylla, säng och skrivbord.

  DUSCH/TVÄTT

  Stilrent duschrum med vitt matt kakel och mörkgrått klinkergolv. Badrummet är rustat med wc, duschhörna med rundade väggar i klarglas, tvättställ med vit kommod, spegelskåp med belysning samt egen tvättsektion. Tillval på tvättmaskin och värmepumpstumlare från Siemens, 7 kg A+++ med arbetsyta och skåp ovanför bänkskiva. Komfortvärme på golv!

  KÖK

  Socialt och trivsamt kök i vinkel från IKEA med öppen planlösning till vardagsrummet. Köket har vita köksluckor och brun mosaik ovanför bänkskivorna i vit stenmönstrad laminat. Köket är rustat med rostfria vitvaror; varmluftsugn, mikro, induktionshäll, spiskåpa, frostfri kyl& frys samt integrerad diskmaskin.

  VARDAGSRUM

  Fantastiskt vardagsrum med öppna sociala ytor och härliga fönsterpartier som skänker bra ljus till lägenheten. Öppen planlösning mot kök erbjuder plats för flexibel möblering med större soffgrupp, tv-möbel och övrigt möblemang om så önskas.

  FÖRRÅD

  Till bostaden hör ett förråd. Det kommer även finnas ett antal extra förråd med möjlighet att hyra.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  2018-12-05

  Fastighetsbeteckning

  Hästskon 2

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  441

  Adress

  Boplatsvägen 15, vån 4/4

  Postnummer
  174 46
  Postort

  Sundbyberg

  Område

  Sundbyberg - Västra Brotorp

  Boarea
  Ca ~98.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Ströva

  Byggår

  2016-2019

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 4
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,5075%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Ströva består av två huskroppar i fem våningar och får 101 välplanerade bostadsrättslägenheter om 1–4 rum och kök. Husen får fasader i olika nyanser av grön puts med inslag av trä. Gården blir mysig och ombonad med planteringar och träd. Här finns odlingslådor för odling av egen gröda för den som är intresserad.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Barnvagnsrum
  • Cykelrum
  • Föreningslokal/Övernattningslägenhet om ca 75 kvm med pentry och WC med dusch
  • Miljöhus och nedgrävda sopkassuner
  • Gemensam gård med planteringar, odlingslådor och träd

  FÖRRÅD

  Till bostaden hör ett förråd. Det kommer även finnas ett antal extra förråd med möjlighet att hyra, ca 100 kr/mån.

  TV/INTERNET

  I månadsavgiften ingår bredband och ett basutbud av TV-kanaler. Leverantör är ComHem.

  VÄRME/VENTILATION

  Fjärrvärme, vattenburen via radiatorer.
  Frånluftsåtervinning, FX-aggregat.

  P-PLATS

  Under fastigheten finns ett parkeringsgarage med 77 platser för 850-1000 kr/mån. Det kommer också finnas kommunala parkeringar längs gatorna inom området. Några platser med möjlighet att ladda elbil finns.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 415 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  VÄSTRA BROTORP
  Västra Brotorp ligger i Sundbyberg, mitt emellan naturen, Ursvik och Järvastaden. Husen gränsar till Igelbäckens lummiga naturreservat, Ursvik och Järvastaden I direkt närhet ligger Vittraskolan med både grundskola och förskola. Mall of Scandinavia ligger endast tre km bort som erbjuder allt i shoppingväg. Området är nybyggt och utbudet av restauranger, caféer och butiker utökas ständigt. Fem minuter hemifrån finns en pizzeria och livsmedelsbutik. På cykelavstånd finns Sundbyberg centrum och Arenastaden med välkända butiksnamn och ett stort antal parkeringsplatser.

  KOMMUNIKATION
  Till city tar du dig lätt. Bussen passerar runt hörnet och från Ulriksdal tar det bara 11 minuter med pendeltåget. Till tunnelbanan är det mindre än två kilometer. Dit går det buss en gång i kvarten.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Sundbyberg - Västra Brotorp

Boplatsvägen 15, vån 4/4

 • 98.0 kvm
 • 5 415 kr/månad
 • 4 450 000 kr
Ursvik - Sundbyberg

Forskningsringen 56, 1tr

 • 40.0 kvm
 • 2 500 kr/månad
 • 2 295 000 kr
Hagastaden

Nina Einhorns Gata 3, Vån 2

 • 90.0 kvm
 • 4 562 kr/månad
 • 7 595 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan