Beckomberga Ängsväg 24, 2tr

Harmonisk gavelläge och balkong med kvällssol.

Ljus och 2a (möjlig 3:a) med underbart gavelläge och stor balkong i väst. Beläget i lugnt område och parkmiljö med promenadavstånd till tunnelbana. Lägenheten erbjuder genomgående ekparkett, välutrustat kök och badrum, luftiga ytor samt en social och öppen planlösning som tilltalar. På gården finns ett stort och lyxigt orangeri om 40 kvm, fritt att disponeras för medlemmar i föreningen. Till lägenheten hör ett externt förråd på vinden.

Varmt välkommen till trivsamma Beckomberga i Bromma med service och flertalet restauranger i området. Ett fräscht badhus, gym och Bromma sjukhus precis intill samt cykelavstånd till populära Vällingby centrum med 125 butiker och Bromma Blocks.

Snabbt tillträde möjligt!

Pris:
2 875 000 kr (Pris)
Budgivning:
Budgivning pågår. Kontakta ansvarig mäklare.
Adress:
Beckomberga Ängsväg 24, 2tr, Bromma - Beckomberga
Yta:
58 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
2 av 5
Avgift:
3 360 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Harmoniskt gavelläge och balkong i väst.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och ekparkett. Fönsterbänkar av kalksten.

  Hall

  Välkomnande hall som öppnar upp mot hela lägenheten. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Säkerhetsdörr.

  Kök

  Modernt kök med bra förvaring bakom vita skåpsluckor och goda arbetsytor på bänkskivorna i grå laminat med vitt kakel och spotlights ovan. Full maskinell utrustning med vita vitvaror som kyl/frys, inbyggnadsugn, häll, spiskåpa från Franke, mikro samt integrerad diskmaskin. Bra förvaring i städskåp.

  Vardagsrum

  Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Rummet är rymligt och lättmöblerat med plats för soffa, soffbord, mediaförvaring samt rymlig matplats. Här finns stora fönster i två väderstreck som släpper in mycket ljus till lägenheten.

  Balkong

  Underbar balkong i väst!

  Sovrum

  Rymligt och ljust sovrum. Här finns plats för säng, sängbord och klädförvaring. Rummet är inrett med praktisk skjutdörrsgarderob med hylla och klädstång.

  Badrum

  Stilrent och praktiskt badrum med helkaklade väggar i vitblankt och mörkt (antracite) klinkergolv. Här finns wc, handfat med vit kommod, spegelskåp med belysning, badkar samt egen tvättsektion med tvättmaskin och tumlare med arbetsbänk och skåp ovan.

 • Parkering

  Totalt 60 parkeringsplatser, varav 20 garageplatser och 40 öppna parkeringsplatser om ca 400kr/mån. För närvarande finns det lediga utomhusplatser utmed gata (400 kr/mån) och garageplatser (800 kr/mån) tillgängliga för uthyrning.

  Kontakta Fastum (www.90220.se) om ni önskar att hyra en ledig parkeringsplats eller ställa er i kö.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Hemse 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  C1202

  Adress

  Beckomberga Ängsväg 24, 2tr

  Postnummer
  168 63
  Postort

  Bromma

  Område

  Bromma - Beckomberga

  Boarea
  58 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
  Utfördes: Onsdag 28 nov 2018
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Orangeriet

  Bildades
  2015
  Byggår

  2016-2017

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 5
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,406000

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Orangeriet består av totalt 60 lägenheter uppdelat i tre huskroppar. Husen kommer ligga anslutna intill varandra så att en ändamålsenlig samverkan kan finnas mellan bostadsrättshavarna.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Rullstols- och barnvagnsförråd i entréplan -Ett snyggt orangeri med isolerade väggar, fritt att disponeras för medlemmar i föreningen -Cykelrum

  PARKERING

  Totalt 60 parkeringsplatser, varav 20 garageplatser och 40 öppna parkeringsplatser om ca 600kr/mån. Separat kö tillämpas.

  FASTIGHETSBETECKNING

  Hemse 1

  BRF HEMSIDA

  https://www.egrannar.se/brforangeriet

  FÖRRÅD

  Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme. Ventilationssystem av FTX-typ med värmeåtervinning.

  Planerade renoveringar

  Nej

  Övriga utrymmen

  • Rullstols- och barnvagnsförråd i entréplan i samtliga hus
  • Ett snyggt orangeri med isolerade väggar, fritt att disponeras för medlemmar i föreningen
  • Cykelrum

  TV/Internet

  TV(basutbud) och 100/100 Mbit bredband från Com Hem.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 360 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  Bostadsrättsavgift samt telefoni, tv (basutbud) och 100/100 Mbit bredband från Com Hem. Varmvatten och el debiteras separat.

  Hushållsel
  280 kr/månad
  Hemförsäkring
  160 kr/månad
  Varmvatten
  175 kr/månad
  Summa driftskostnader
  615 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av säljaren
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Beckomberga har växt fram som ett mysigt bostadsområde där fornlämningar, naturvärden, bostäder och många av de uppvuxna träden samsas om utrymmet. Vid Brommaplan finns all service du behöver, som matbutiker, apotek, bank, post, gym, restauranger, hotell och Systembolag. I Bromma byggs det för fullt och när all planerad nybebyggelse är färdig, inte minst den kommersiella, är det nog inte en alltför vågad gissning att Brommaplan kommer att höja pulsen i Västerort. Området kring Brommaplan är trevligt och uppskattat med småstadens lugn och närhet till härlig natur. Bara ett stenkast bort ligger lummiga grönområden och fina Lillsjön som uppskattas av såväl fågelskådare som fiskare och motionärer. Till Bromma Blocks med sin volymhandel tar man sig från Beckomberga på endast några minuter med bil.

  Här bor man nära både Stockholm City och Bromma flygplats. Med direkt närhet till vackra Drottningholm och minst sagt natursköna och lantidylliska Ekerö. Trafikknutpunkten Brommaplan trafikeras av busslinjer ut till såväl Ekerö som övriga Västerort och Solna. Här går gröna linjens tunnelbana runt knuten med vilken du tar dig in till T-Centralen på ca 20 min. Utöver det har du direkt tillgång till snabba billeder både in till och ut ur stan.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsbergs Strand

Kellgrensgatan 18, vån 3

 • 84 kvm
 • 4 118 kr/månad
Solna - Råsunda

Lövgatan 55, vån 4

 • 43 kvm
 • 2 401 kr/månad
 • 3 250 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan