Banmästargatan 10, 4tr

Stor balkong i söder.

Varmt välkommen till denna fina 4:a i populära Ulriksdal som snart är inflyttningsklar. Med stora fönsterpartier, takhöjd om 2,6 m och balkong om 9 kvm i soliga söderläge garanteras stort ljusinsläpp och luftig känsla. Riktigt trivsamt och familjärt boende med flertalet lekparker, skolor samt gångavstånd till Mall of Scandinavia. Här bor du i ett härligt grönt område med friluftsliv och motion utanför dörren och med goda kommunikationer. Pendeltåget tar dig till city på några minuter eller till Arlanda på 30 minuter. Du som väljer bilen kommer smidigt ut på E4 och E18.

Lägenheten säljs på ritning och kan således inte visas. Tillträde 7 sep 2018.

Pris:
6 526 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Banmästargatan 10, 4tr, Ulriksdal
Yta:
104 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
4 av 5
Avgift:
5 635 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse


Dela objekt


Bekvämt och familjärt boende.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande och stor hall med bra avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i 2 garderober. Här möts man direkt av lägenhetens fina interiör och ljusinsläpp.

  Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkettgolv och vitmålade väggar.

  Walk in closet/Förråd

  Rymlig klädkammare/förråd med plats för mycket förvaring.

  Sovrum 2

  Stort sovrum (13 kvm) med plats för dubbelsäng och med tillhörande sängmöbler. 2 garderober oh 1 linneskåp. Lugnt gårdsläge.

  Sovrum 3

  Mysigt sovrum (8 kvm) med plats för säng och hylla. Perfekt barnrum eller arbetsrum. Lugnt gårdsläge.

  Vardagsrum

  Stort och ljust vardagsrum med många fönsterpartier med trivsam atmosfär. Öppen planlösning mot kök. Rummet erbjuder plats för soffgrupp, tv- möbler samt matplats för större sällskap. Utgång till balkong.

  Balkong

  Trevlig balkong om 29 kvm med härligt söderläge.

  Kök

  Stilrent vitt kök (Vedum) med fina materialval. Goda arbetsytor på svarta bänkskivor (laminat). Köket är utrustat med vitvaror från Elektrolux: induktionshäll, kyl, frys, varmluftsugn, mikro (i väggskåp) och integrerad diskmaskin.

  Sov 1/Bibliotek

  Snyggt sovrum (13 kvm) med fönster i 2 väderstreck som erbjuder plats säng och skrivbord. Här erbjuds även gott om förvaring i 2 garderober.

  Badrum

  Stilrent badrum med vitkaklade väggar och grått matt klinker. Här finns duschhörna, WC, handfat med kommod samt spegel. Här finns även tvättsektion med tvättmaskin och tumlare samt vit avlastningsbänk med skåp för förvaring ovan.

  Gäst-wc

  Vitkaklade väggar och grått matt klinkergolv. Wc och handfat med vit kommod samt en badrumsspegel.

  lägenheterna har inga radiatorer utan uppvärmningen sker via luftåtervinning från ventilationssystemet.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  2018-09-07

  Fastighetsbeteckning

  Solna Totalisatorn 32

  Lgh.nmr

  B-1401

  Adress

  Banmästargatan 10, 4tr

  Postnummer
  169 70
  Postort

  Solna

  Område

  Ulriksdal

  Boarea
  104 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Slottsallén 1

  Byggår

  2017-2018

  Juridisk person
  Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 5
  Inre rep.fond
  Andelstal

  2,58097%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Föreningen består av en byggnad med 4 tillhörande trapphus och har 63 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns även 3 lokaler.

  Gemensamma utrymmen

  • Cykelförråd
  • Garage
  • Barnvagnsförråd
  • Gård

  TV/Bredband/Telefoni

  Telia Triple Play.

  Parkering

  Föreningens disponerar 42 garageplatser i ett eget garage tillhörande bostadsrättsföreningen. Platserna kommer att fördelas till föreningens medlemmar.

  El

  Gruppcentral placeras i varje lägenhet för separat mätning.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme, individuell mätning av varmvatten i varje lägenhet. FTX-system.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 635 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)
  Kommentar till avgiften

  Individuell mätning av varmvatten i varje lägenhet.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Underbart läge i Ulriksdal. Här får de boende naturreservatet Igelbäcken som närmaste granne, med ett rikt djurliv, leder, stigar och rastplatser. Även nära till andra grönområden som Hagaparken, Ulriksdals slott och Överjärva Gård. Här kan man koppla av på ett café eller ta med barnen och titta på djur som exempelvis grisar, höns och hästar. Bron till Överjärva gård utgör en port till stora strövområden. Den förbinder ett långt gångstråk från Järfälla ända ner till Edsviken och ger naturälskarna möjligheter till dagslånga promenader i naturen. Här bor man också nära Ursviks motionsgård och Brunnsvikens stränder. Bra läge nära Mall of Scandinavia som är Europas största köpcentrum. I Ulriksdal finns både förskola och skola F-9.

  Pendeltåget som nås strax utanför dörren tar dig till city på knappt tio minuter eller till Arlanda på 30 minuter. Du som väljer bilen kommer smidigt ut på E4 och E18.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Måndag 18 feb 17:40
Gemensam takterrass i föreningen.
Huddinge

Centralvägen 11B, 2tr

 • 85 kvm
 • 4 842 kr/månad
 • 3 650 000 kr
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 17C, vån 5

 • 49 kvm
 • 2 764 kr/månad
 • 3 650 000 kr
Huddinge

Centralvägen 11B, vån 3/5

 • 85 kvm
 • 4 608 kr/månad
 • 3 850 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan