Arvid Tydéns Allé 26

Fantastisk 2:a med hög standard.

Varmt välkommen till denna otroligt välplanerade 2:a i högt och insynsskyddat läge. Bostaden bjuder på ett välplanerat sovrum med gott om förvaring, generösa ytor mellan kök och vardagsrum samt en genomgående mycket hög standard. Här bor ni i ett naturskönt område med närhet till såväl Vasastan, Hornsbergs Strand som Solna Centrum och Pampas marina. Bostadsrättsföreningen är mycket populär i området och erbjuder separata lägenhetsförråd, gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet samt en fantastisk innergård.

Pris:
3 195 000 kr (Högstbjudande)
 • Bud: 3 250 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  3 250 000 kr 3 Aktiv mån 21 sep 12:53
  3 240 000 kr 1 Aktiv ons 16 sep 12:30
  3 230 000 kr 2 Aktiv tis 15 sep 16:51
  3 220 000 kr 1 Aktiv tis 15 sep 16:41
  3 210 000 kr 2 Aktiv tis 15 sep 13:46
  3 195 000 kr 1 Aktiv tis 15 sep 13:31
Adress:
Arvid Tydéns Allé 26, Västra skogen
Yta:
61 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
1
Avgift:
2 955 kr/månad (värme och kallvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Fantastiskt ljusinsläpp.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Praktisk hall med plats för ytterkläder och skor. Strax innanför entrén är golvet belagt med klinker. Bostaden har genomgående vitlaserade ekgolv 1-stav samt väggar målade i en varm grå kulör. Här finner ni gott om förvaring i en mycket rymlig klädkammare.

  Vardagsrum

  Ljust och rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartiet som ser både vardagsrum och kök ett behagligt ljus. Rummet bjuder till flexibel möblering med plats för en ordentlig soffa samt soffbord.

  Kök

  Förstklassigt kök fullt utrustat med fullstort kylskåp och fullstor frys, integrerad diskmaskin, ugn, mikrovågsugn samt induktionshäll. Bakom grå luckor med push-to-open-funktion från Marbodal finner ni gott om förvaring i flertalet skåp. Den vita bänkskivan i stenliknande komposit möter vackert upp det grå kaklet. Infällda spotlights under överskåpen. Plats för ett stort matbord för 6-8 personer.

  Sovrum

  Mycket väldisponerat sovrum med plats för 180 cm säng samt sängbord. Utrustat med hel garderobsvägg som rymmer mycket förvaring. Sovrummet vetter mot den lugna innergården i ostört läge.

  Badrum

  Helkaklat badrum fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare ovan dessa en praktisk bänk samt överskåp för handdukar och linne. Utrustat med toalett duschväggar samt handfat med kommod och badrumsskåp med spegel.

  Till bostaden hör ett separat källarförråd om ca 2 kvm

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  86

  Lgh.nmr. LM

  1101

  Adress

  Arvid Tydéns Allé 26

  Postnummer
  171 69
  Postort

  Solna

  Distrikt

  Västra skogen

  Område

  Västra skogen

  Boarea
  61 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
  Max antal sovrum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Energiprestanda: 71 kWh/m2
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  HSB Brf Diktaren

  Byggår

  2018

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal insats

  0,67746

  Andelstal avgift

  0,77945

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Diktaren består av 120 stycken lägenheter fördelade på ett till fem rum och kök och ligger i området Ingenting i Solna nära till grönområden, kommunikationer och city. Föreningen äger fastigheten Konstnären 1. Byggnaden är relativt nybyggd och har tre år kvar på garantitiden. Inga renoveringar planeras. Föreningen fick 2019 kommunens stadsmiljöpris av Solna Stad.

  Ekonomi

  Under året har årsavgifterna varit oförändrade och inga avgiftshöjningar är planerade i dagsläget.

  Gemensamma utrymmen

  I bostadsrättsföreningen finns:
  -En föreningslokal med pentry. I föreningslokalen finns även en övernattningslägenhet med 5 sovplatser.
  -Grovtvättstuga
  -Lägenhetsförråd
  -Cykelförråd
  -Utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar

  Parkering

  Under bostadsrättsföreningen finns ett garage i två plan med 61 platser. Garaget omfattas av en gemensamhetsanläggning och kommer även nyttjas av grannfastigheterna. Enligt Corepark är det en kortare kö till föreningens fasta platser pris för dessa 1420 kr /mån, utöver det kan man hyra oreserverad parkering för 1230 kr/ mån i mån av plats.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 955 kr/månad (värme och kallvatten)
  Kommentar till avgiften

  Obligatorisk avgift på 208 kr / mån för internet tillkommer i avgiften. Bostadsrättsföreningen har individuell mätning och debitering av El och Varmvatten.

  Hushållsel
  250 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  400 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 656 kr betalas av säljaren
  Pantsättningsavgift
  710 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Närområdet bjuder på fina promenadstråk längs med Ulvsundasjön, Pampas Marina och Karlbergs slott. Och med en kortare promenad når ni även populära Hornsbergs Strand eller varför inte en 25 min promenad in till Vasastan. Alldeles i närheten av bostaden finns matvarubutik, restauranger, apotek, t-bana och bussar.

  Utmärkta kommunikationer med tunnelbanan Västra Skogen (med dubbla linjer) alldeles intill. Med tunnelbanan tar ni er in till T-centralen på bara 7 minuter. I anslutning till tunnelbanan finns även ett flertal busslinjer.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Västra skogen

Arvid Tydéns Allé 26

 • 61 kvm
 • 2 RoK
 • 2 955 kr/månad
 • 3 195 000 kr
Hornsbergs Strand

Warfvinges väg 23, 8tr

 • 84 kvm
 • 3 RoK
 • 1 501 kr/månad
 • 6 950 000 kr
Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Nordenflychtsvägen 62, vån 10

 • 89 kvm
 • 3 RoK
 • 2 419 kr/månad
 • 7 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan