Arvid Tydéns Allé 28, vån 4

Underbar 4:a i högt läge.

Välkommen till en fantastisk fyra högst upp i huset! Här finns allt du behöver. Denna otroligt välplanerade lägenhet har sällskapsytor för hela familjen. Här får ni kök och vardagsrum i öppen planlösning med stor balkong om ca 16 kvm i härligt västerläge över gården. Det finns tre rymliga sovrum med bra förvaring, varav det ena har balkong med morgonsol. Och varför välja mellan badkar och dusch när du kan få båda? Inredningen håller en trendig stil med hög kvalitet från kända varumärken och stora fönster ger fint ljusinsläpp från morgon till kväll. Det finns lediga garageplatser i källaren och över gården öppnar en förskola.

Det perfekta boendet för dig som inte vill välja mellan cityläge och natur. Inom promenadavstånd når ni Vasastan, Kungsholmen, Pampas marina och shopping i Solna Centrum. Bostaden säljs på ritning med tillträde 12 december 2018. Information finns under dokument & länkar. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för information och visning.

Pris:
6 495 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Arvid Tydéns Allé 28, vån 4, Västra skogen
Yta:
90.5 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
4
Avgift:
4 580 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Stilfullt & Tidlöst.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Innanför entrén ligger ett mörkgrått klinker. Genomgående i bostaden är golvet belagt med ett vitpigmenterat 1-stavs ekgolv från Kährs och väggarna är vitmålade. Takhöjden är 2,6 m med undantag för eventuell ventilation. Hallen är försedd med ett städskåp.

  Vardagsrum

  Underbara ytor som bjuder till flexibel möblering. Plats för en stor soffa samt soffbord och TV-möbel. De generösa fönsterpartierna ger rummet ett behagligt ljus. Vardagsrummet vetter mot innergården.

  Kök & Matplats

  Stilrent och trendigt kök med exklusiva materialval. Bakom vita luckor med push-to-open-funktion från Marbodal (Arkitekt plus) finner ni gott om förvaring i flertalet skåp. Ovan den ljusgrå bänkskivan i stenliknande komposit finner ni ett mörkgrått stående klinker 30 x 60 cm (Höganäs Tellus). Hel kyl och frys, ugn och mikrovågsugn i rostfritt. Induktionshäll, helintegrerad diskmaskin och infällda spotlights under överskåp. Samtliga vitvaror är från Electrolux.

  Balkong ca 16,5 kvm

  Ljuvlig balkong i västerläge. Plats för loungemöbel samt bord och stolar. Denna bostad ligger högst upp i huskroppen och har därför ingen balkong ovan vilket gör både bostaden och balkongen ljus.

  Sovrum 1

  Detta sovrum vetter mot innergården och nås från vardagsrummet. Plats för en dubbelsäng. Förvaring i form av två infällda garderober.

  Badrum

  Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Ovan dessa finner ni en praktisk bänk (grå betong laminat) samt ett överskåp för handdukar och linne. Golvet är belagt med grått klinker 15x15 (Höganäs Tellus) och på väggarna sitter ett vitt kakel 20x30 (Liggande rak sättning). Komfortgolvvärme och eluppvärmd handdukstork. Badrummet är även utrustat med vitt badkar, toalettstol samt handfat med en vit kommod och spegelskåp med integrerad belysning.

  Sovrum 2

  Bostadens största sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord. Tre garderober.

  WC/Dusch

  Helkaklat badrum. Golvet är belagt med grått klinker 15x15 (Höganäs Tellus Prospero) och på väggarna sitter ett vitt kakel 20x30 (Liggande rak sättning). Duschvägg i klarglas och takdusch. Komfortgolvvärme, handdukstork, toalett, handfat samt spegelskåp.

  Sovrum 3

  Detta rum passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Här når ni även bostadens andra balkong. Förvaring i två garderober.

  Balkong 4,5 kvm

  Plats för café möbel. Österläge.

  Till bostaden hör ett separat förråd om ca 4,5 kvm.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  120

  Adress

  Arvid Tydéns Allé 28, vån 4

  Postnummer
  171 69
  Postort

  Solna

  Område

  Västra skogen

  Boarea
  Ca ~90.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Antal sovrum
  3

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  HSB BRF Diktaren

  Byggår

  2018

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  4
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,20807

  Byggnaden

  Allmän information

  Hsb Brf Diktaren består av 120 lägenheter och huset byggs i 5-7 våningar med ett underliggande garage i två plan. Arkitekturen är stram och elegant och byggnaden kommer att ge kvarteret ett fint inslag. Det planeras en förskola för ca 100 barn med egen gård som är skild från bostadsrättsföreningens innergård.

  Gemensamhetsutrymmen

  • Grovtvättstuga
  • Gemensamhetslokal
  • Barnvagnsrum
  • Sophantering
  • Innergård
  • Garage med preliminärt pris 1350 kr / månad

  TV, Bredband & IP-telefoni

  Föreningen kommer att teckna ett gruppabonnemang. Obligatorisk avgift tillkommer om ca 210 kr (preliminära uppgifter). Samtalskostnad ingår ej.

  Kommunikation

  Tunnelbanans blå linje når ni från Västra Skogen eller Solna Centrum inom en 10 minuters promenad. Här finner ni även flertalet bussar så som 506,507,513, 515.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 580 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  Kallvatten

  Beskrivning mån.avg.

  Obligatorisk avgift tillkommer för TV/Bredband/IP-telefoni om ca 210 kr.

  Hushållsel (Enligt schablon)
  330 kr/månad
  Varmvatten (Enligt schablon)
  130 kr/månad
  Summa driftskostnader
  460 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  455 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Näckrosen - Solna

Råsundavägen 166, vån 7/7

 • 35.0 kvm
 • 1 954 kr/månad
 • 2 995 000 kr
Nästa visning: Söndag 25 nov 13:00
Exklusiv bostad med fantastisk utsikt.
Hornsbergs Strand

Kellgrensgatan 10, Vån 10

 • 78.5 kvm
 • 4 525 kr/månad
 • 5 850 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan