Årstaskogs väg 9B, vån 4

Ljus bostad med stor hörnbalkong.

Med högt, harmoniskt läge och stor hörnbalkong mot grönska, fönster i tre väderstreck, goda kommunikationer samt nära till Mälaren, restauranger och service kommer denna att tilltala många! Lägenheten erbjuder allt du kan önska så som väldisponerade ytor, stora fönsterpartier i tre väderstreck, goda förvaringsmöjligheter och inte minst den stora balkongen med två utgångar. Goda kommunikationer med bussar precis utanför gården, Årstabergs pendeltågsstation och Tvärbanan som har en station i anslutning till området. Riktigt bekvämt boende för den som önskar lugnt boende men samtidigt nära till stadsliv. Här bor du nära Mälaren med underbar strandpromenad, badbryggor samt inspirerande löpsår finns längs det glittrande vattnet i Årstaskogen som leder bort till Hammarby Sjöstad. Stenkast över till Söders puls och kort promenad till Liljeholmsgallerian med 90 butiker. Varmt välkommen på visning!

Pris:
4 295 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Årstaskogs väg 9B, vån 4, Årstaberg/ Liljeholmskajen
Yta:
73 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
4 av 16
Avgift:
4 211 kr/månad (värme, varmvatten och kallvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Stor hörnbalkong med två utgångar.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Med hög standard och ljusa, luftiga ytor känner du dig hemma redan när du stiger in genom dörren. Bostaden har genomgående golv i vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.

  Hall

  Inbjudande hall genom säkerhetsdörr med plats för avhängning av ytterkläder och skor på kapphylla samt i rymlig skjutdörrsgarderob.

  Kök

  Stilrent och snyggt IKEA-kök i vinkel med vita luckor med grepplist och vitt blankt, stående kakel. Bra arbetsytor på gråa bänkskivor i laminat och fullt maskinellt utrustat med rostfria vitvaror; spisshäll, spiskåpa, inbyggd micro i överskåp, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Trivsam matgrupp mellan kök och vardagsrum.

  Vardagsrum

  Socialt i öppen planlösning till köket. Ljust och luftigt med plats för soffgrupp, mediabänk och hyllor. Utgång till den mysiga balkongen.

  Balkong

  Underbar hörnbalkong med högt läge och två utgångar. Här finns gott om plats för matgrupp och egna planteringar.

  Master bedroom

  Harmoniskt och stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord inrett med garderobslänga med skjutdörrar. Utgång till balkongen.

  Badrum

  Stort badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Duschhörna med väggar i klarglas, wc, handfat med vit kommod och spegel med belysning ovan. Här finns en egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från Whirlpool och vit arbetsbänk ovan. Spotlights i tak. Badrummet nås från hallen.

  Sovrum 2

  Harmoniskt sovrum med plats för säng och sängbord, inrett med flera garderober.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Skyttevärnet 4

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  B1405

  Adress

  Årstaskogs väg 9B, vån 4

  Postnummer
  117 56
  Postort

  Stockholm

  Område

  Årstaberg/ Liljeholmskajen

  Boarea
  73 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Umgås i Årstahusen

  Byggår

  2019

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 16
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,5391%

  Byggnaden

  Brf Träffas i Årstahusen består utav 78 lägenheter fördelat på 1-4 rok. Utanför husen finns gemensamma uteplatser som vetter mot naturparken Sjöviksberget. Här finns också gemensamhetslokal som skapar goda förutsättningar för umgänge och trivsel i kvarteret. Bekvämt under husen finns garage för cyklar och bilar.

  Gemensamma utrymmen

  • Gott om cykelparkeringar på gården och i garaget
  • Gröna tak över cykelparkeringar
  • Gemensamhetslokal i huset
  • Tvättstuga i grannhuset

  Ekonomi

  Föreningen har inga planerade avgifsförändringar.

  TV/Internet

  Fiberanslutning via ComHem

  Värme/Ventilation

  Fjärrvärme, vattenburen via radiatorer
  Mekanisk till- och frånluft med återvinning, FTX

  Parkering

  Föreningen har 34 st garageplatser i gemensamhetsanläggning, 1200 kr/mån. Fn finns lediga platser.

  Planerade renoveringar

  • Föreningen planerar för en eventuell balkonginglasning
  • Installerat kamerabevakning i gemensamhetslokalerna
 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 211 kr/månad (värme, varmvatten och kallvatten)
  Kommentar till avgiften

  Obl. avgift om 87 kr/mån för TV/bredband.

  I månadsavgiften ingår bredband och ett basutbud av TV-kanaler. Dessutom så ingår förbrukningskostnader för kall- och varmvatten i månadsavgiften

  Överlåtelseavgift
  1 183 kr betalas av säljaren
  Pantsättningsavgift
  473 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Att bo i Årstahusen innebär närhet till både stad och grönområden, med cykelstråk och kollektivtrafik på bekvämt avstånd. Här kan du ta en skön joggingtur runt Årstaviken eller en söndagspromenad i Årstaskogen.

  Beläget intill Mälaren med underbar strandpromenad, badbryggor samt stenkast över till Söders puls. Inspirerande löpsår finns längs det glittrande vattnet och vidare in i Årstaskogen som leder bort till Hammarbysjöstad. Social stämning på Sjöviktstorget med dess restaurang- och kaféutbud, park och stora bryggor med utsikt mot Tantolunden.

  Goda kommunikationer - här finns b la Årstabergs pendeltågsstation och Tvärbanan har en station i anslutning till området. Här finns också busscentral där ett flertal bussar från söderort trafikerar. En bit bort ligger Liljeholmstorget med tunnelbanan och flera busslinjer. Cykelstråket går precis intill Årstahusen. Varför inte ta cykeln över den trevliga Årstabron till Tantolunden och Södermalm.

  Närhet till Hemköp med bekväma öppettider, flera restauranger så som Primo Ciao Ciao och Indian Garden, blombutik, pizzeria, videobutik, guldsmedsaffär, frisörer mm. Endast några minuters promenad till Liljeholmsgallerian med ca 90 butiker.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Söndag 14 jun 11:30
Älvsjö- STOCKHOLM- Hägersten- Telefonplan

Armbandsvägen 10

 • 122 kvm
 • 0 kr/månad
 • 9 795 000 kr
Nästa visning: Söndag 7 jun 11:30
Ljus och välplanerad 3:a i högt läge.
Kungsholmen

Sankt Göransgatan 146, vån 6

 • 77 kvm
 • 4 456 kr/månad
 • 4 995 000 kr
Nästa visning: Söndag 7 jun 15:00
Milsvid utsikt.
Hornsbergs Strand

Lindhagensgatan 149, Vån 6

 • 68 kvm
 • 3 424 kr/månad
 • 6 695 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan