Arkitektvägen 45, vån 2

Nyproducerad 2a i idylliska Abrahamsberg

Varmt välkommen till denna nyproducerade 2:a 1 trappa upp med ett härligt gavelläge i idylliska Abrahamsberg och "gula staden"! Njut av ett helt nytt hem med stilren interiör och tilltalande planlösning. Garage finns i källaren. Lugnt och trivsamt område med buss och gångavstånd till tunnelbanan. Flera skolor och förskolor finns på bekväma avstånd. Mycket trivsamt boende med närhet till många av Brommas smultronställen såsom Ålstensängen, Ålstensskogenskog med utegym, resturang Bryggan i Ålstens båthamn, Olovslunden och fantastiska Äppelviken. Mycket nära till St Mossens Idrottsplats för skridsko- och fotbollsintresserade som är väldigt populär för barnfamiljer, med sommaraktiviteter ( sommarläger m.m.). En kort promenad bort till Ålstensgatan med Ica, caféer så som glass Gelato Scarfó, Gateau och fantastiska kött och fisk affärer. En känsla av stan mitt i idylliska Bromma!

Säljes på ritning med tillträde 5 december 2017. Kontakta mäklaren för mer information!

Pris:
3 795 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Arkitektvägen 45, vån 2, Bromma - Abrahamsberg
Yta:
56.5 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
1 av 4
Avgift:
3 217 kr/månad (kabel-TV och Internet)

Välkommen på visning!

 • Måndag 22/01 kl 17:00 - 17:30

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Ljust rum med fönster i två väderstreck.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

Diktsamlingen 7

Arkitektvägen 45, vån 2
 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, mattlackad ekparkettgolv och dimmer för takbelysning i samtliga rum (ej i wc och klk).

  HALL

  Rymlig och central hall med ingång genom säkerhetsdörr. Plats för för avhängning av ytterkläder och skor i garderobslänga. Mörkgrått klinkergolv.

  SOVRUM

  Stort och harmoniskt sovrum. Rummet har plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Bra förvaringsmöjlighet i klädkammare.

  KLK/ARBETSRUM

  Förvaring på hylla och stång samt i linne- och städskåp.

  VARDAGSRUM

  Ljust rum med fönster i två väderstreck och öppen planlösning till köket. Här finns plats för soffgrupp och hyllor. Utgång till balkongen.

  KÖK

  Trivsamt och socialt kök med matplats intill stort fönster och vardagsrummet. Modernt vitt Marbodal-kök med rostfria vitvaror. Kyl/frys, vitt blankt kakel ovanför bänkskivorna (laminat "svart mocka"), induktionshäll, fläkt från Franke och integrerad diskmaskin. Köket har ergonomiska lösningar med inbyggnadsugn (varmluft) och mikro i högskåp.

  BALKONG

  Underbar balkong i västerläge. Här finns gott om plats för sittgrupp och egen plantering.

  BAD/TVÄTT

  Badrummet kommer att få helkaklade väggar i vitt och brungrått klinkergolv. Duschhörna med väggar i klarglas och takdusch, wc, tvättställ med vit kommod, spegelskåp ovan med LED-belysning och ett väggskåp. Här finns egen tvättsektion med tvättmaskin från Siemens och vit laminatbänkskiva ovan. Golvvärme och spotlights i taket.

 • Fakta
  Tillträde

  2017-12-05

  Fastighetsbeteckning

  Diktsamlingen 7

  Objektstyp
  Lägenhet
  Adress

  Arkitektvägen 45, vån 2

  Postnummer
  167 65
  Postort

  Bromma

  Område

  Bromma - Abrahamsberg

  Boarea
  Ca ~56.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Tallstigen

  Byggår

  2016-2017

  Hiss
  Ja
  Våning
  1 av 4
  Inre rep.fond
  Andelstal

  2,323%

  Byggnaden

  Bostadsrättsföreningen avser att genom nybyggnad uppföra en byggnad med 35 bostadsrättslägenheter i flerbostadshus samt garage på fastigheten Diktsamlingen 7 i Stockholms kommun.

  #

  Årsavgift för hushållsel debiteras med 325 kronor (1 - 2 RoK) eller 375 kronor (3-5 RoK) per månad beroende på lägenhetsstorlek. Retroaktiv reglering med anledning av faktisk förbrukning kommer att ske.

  TV/Internet

  TV och bredband är gruppanslutet och avgiften är 220 kronor per lägenhet och månad. Kostnad för eventuell TV utöver basutbud, eventuell fast avgift och samtalsavgifter för telefoni tillkommer och betalas av bostadsrättshavaren direkt till respektive leverantör.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 217 kr/månad (kabel-TV och Internet)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Abrahamsberg ligger ca 7 km väster om Stockholm city. Området skapar en harmonisk känsla där det är enkelt att koppla av trots att stadspulsen aldrig är långt borta. Området köptes av Stockholms stad 1904 men först 1939 var stadsplanen för området fastställd. För stadsdelen föreskevs fasader av gult tegel i den stadsplan som upprättades under slutet av 1930-talet och början av 1940-talet. Åren kring 1990 kompletterades den äldre bebyggelsen med ett par nyprocucerade hus. Abrahamsberg anses vara ett av Stockholm mest enhetliga och välbevarade smalhusområden. I Abrahamsberg finns trevliga gröna promenadstråk och här finns också sjön Lillsjön. Väster ut ligger Judarskogens naturreservat också med sjö och promenadstråk.

  Närservice, skola och fritid

  Vid tunnelbanestationen i Abrahamsberg finns bl a livsmedelsbutik, ett antal närbutiker och matställen. Vid Brommaplan några stationer bort finns ett större utbud av butiker och restauranger. I området finns flera för- och grundskolor och närmaste gymnasium finns i närliggande Blackeberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Älvsjö

Götalandsvägen, vån 3

 • 44.0 kvm
 • 2 817 kr/månad
 • 2 750 000 kr
Liljeholmen

Nybohovsbacken 35K

 • 34.0 kvm
 • 2 571 kr/månad
 • 2 850 000 kr
Kvarnholmen

Tre Kronors väg 33

 • 47.0 kvm
 • 3 090 kr/månad
 • 3 580 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan