Alpvägen 19

Superfin och välplanerad 3:a med en härlig uteplats i lugnt läge.

*Nyproduktion## *Uteplats om 18 kvm## *2 badrum## Varmt välkommen till denna superfina och välplanerade 3:a om 78 kvm med en härlig uteplats i lugnt läge. Fullt utrustat kök och stor öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge. Härligt badrum med tvätt och torktumlare samt en extra wc. Eftertraktat läge. Bli först att flytta in i denna pärla! Inflyttning kan ske omgående om önskas.

Pris:
3 750 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Alpvägen 19, Bromma -Annedal
Yta:
78 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
1 av 5
Avgift:
4 608 kr/månad (värme, vatten och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Eo-23

Eo-2

Eo-12

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Eo-11

Eo-9

Eo-10

Eo-14

Eo-16

Eo-13

Eo-15

Eo-17

Eo-20

Eo-18

Eo-22

Eo-21

Eo-5

Eo-6

Eo-7

Eo-3

Eo-4

Eo-8

Eo-24

Eo-25

Eo-26

Eo-27

Eo-28

Eo-29

Eo-30

Eo-31

Eo-32

Eo-33

WEB17

Eo-34

Eo-35_2

Eo-37

Eo-38

Eo-39

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Inbjudande och rymlig hall genom säkerhetsdörr, med optimal planlösning som ger ett bra första intryck. Bra förvaring i flera garderober och städskåp.

  #

  Lägenhetens har genomgående vitmålade väggar och golv i matt ekparkett.

  #

  BAD/TVÄTT

  Stilrent badrum med vit matt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Badkar, wc och tvättställ med vit kommod och spegelskåp ovan. Separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux och arbetsbänk i grått och vitt skåp ovan. Vädringsfönster som bidrar med extra ljus till badrummet.

  KÖK

  Socialt och stilrent kök. Vita köksluckor, vitt kakel, vita furubänkskivor i laminat och spotlights ovan. Fullt maskinellt utrustat kök; inbyggnadshäll, spiskåpa (Franke), inbyggnadsugn och mikro i högskåp, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Vita vitvaror från Electrolux.

  VARDAGSRUM

  Luftiga ytor och här finns plats för både sällskapsdel och matsalsbord. Stora fönster vilket ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp och utgång till altanen via dörr helt i glas.

  UTEPLATS

  Solig och stor altan med underbart sydostläge. Fri utsikt över ett grönområde med lekpark. Plats för sittgrupp och egen plantering.

  SOVRUM 1

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng & förvaring. Bra förvaring i generös garderobslänga.

  SOVRUM 2

  Lugnt placerat sovrum med plats för säng, sängbord och klädförvaring.

  WC

  Med toalett, handfat och spegel ovan. Grått klinkergolv och delvis vitmålade väggar.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  51101

  Lgh.nmr. LM

  1101

  Adress

  Alpvägen 19

  Postnummer
  168 65
  Postort

  Bromma

  Område

  Bromma -Annedal

  Boarea
  78 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Travkusken

  Byggår

  2016-2017

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1 av 5
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,8867%

  Byggnaden

  Bostadsrättsföreningen uppför tre byggnader om 5-6 våningar a´ 115 lägenheter plus garage. På föreningens innergård, som är planerad i en engelsk trädgårdsstil, kommer det att finnas en lekpark, en gemensam uteplats och även möjlighet att fixa grillfester när det är sommartider.

  PARKERING

  Föreningen kommer att disponera 80 garageplatser för 1000kr/mån.

  BYGGHERRE

  BONAVA

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett förråd.

  BREDBAND/TV

  Via ComHem, bredband, tv och telefoni ingår i avgiften.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  -Cykelförråd på gården samt i källaren# -Barnvagnsrum vid samtliga portar# -Garage#

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme. FTX-typ med värmeåtervinning.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 608 kr/månad (värme, vatten och Internet)
  Kommentar till avgiften

  Varmvatten betalas efter förbrukning.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Varmt välkomna till Annedal och stadsdeleden Mariehäll, en bekväm och barnvänlig stadsmiljö med unika parkmöjligheter med gångavstånd till Sundbyberg. Bostadsområdet är nytt och omsluter en central park, som gränsar till skolgård och förskolegårdar. I parken finns aktiviteter för alla åldrar, liksom en ekbacke där liljekonvaljerna blommar om våren. Samtidigt omgärdas Annedal av koloniträdgårdar, gång-stråk vid Bällstaån och Lönnebergaparken med amfiteater och pulkabacke. Området ingår nu i ett större stadsutvecklingsprojekt och avses att under de närmaste åren bebyggas med omkring 2000 bostadslägenheter. Promenad- och cykelväg förbinder Mariehäll med Stockholms innerstad. Sträckan går efter vattenlinjen längs med Huvudsta Strand, Pampas marina och Karlbergs slott.

  NÄRSERVICE

  Annedal har idag två närbutiker, en frisör, restauranger, populärt café samt tandläkare. I november öppnar en Ica butik på Mariehällstorget. Gångavstånd till Sundbybergs centrum med allt tänkbar service, shopping, stort restaurang utbud och underhållning. Åt andra hållet finns det nya shoppingområdet Bromma Blocks med ca 80 butiker, på promenadavstånd. Det finns även ett bra gym runt hörnet, öppet 05.00-23.00.

  KOMMUNIKATIONER

  Goda bussförbindelser mot bland annat Sundbybergs centrum, Spånga, Alvik och Arlanda och tvärbanan med närmaste hållplats, Bällsta bro, ligger inom nära gångavstånd från Annedal. I Sundbyberg nås tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar. Till Sundbybergs station tar det ca tio-15 minuter att gå alternativt ca 4-5 minuter med buss från Bällstavägen. SL planerar också att förlänga Tvärbanan från Alvik till Kista. På vägen ska den passera nio nya hållplatser, däribland Bromma flygplats, Bromma Blocks, Annedal, Stora Ursvik och Kista.

  SKOLOR

  Följande förskolor finns i området; Solbergsvägen, Klintbacken, Mariehälls Montessori, Raoul Wallenbergs (Askängsbacken) och Justinebergs föräldrakooperativt. Det finns även flera dagmammor att tillgå i området.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Ursvik - Sundbyberg

Forskningsringen 56, 1tr

 • 40 kvm
 • 2 500 kr/månad
 • 2 295 000 kr
Barkarbystaden

Gripengatan 26, vån 2

 • 54 kvm
 • 3 285 kr/månad
 • 2 995 000 kr
Nästa visning: Måndag 18 feb 17:00
Gemensam takterrass i föreningen.
Huddinge

Sjödalsvägen 23A

 • 91 kvm
 • 4 607 kr/månad
 • 3 650 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan