Heliosgatan 14A, vån 9

Modernt stadsboende med högt läge.

ACCEPTERAT PRIS! På Heliosgatan 14A, i populära The Village, erbjuds denna exklusiva och stilrena 2:a om 52 kvm på våning 9/10 – behagligt läge invid Hammarby sjö och Södermalm. Här bor man i ett modernt stadsboende kombinerat med grönskande innergård och odlingsmöjligheter i föreningens odlingslotter. Njut även av gemensam takterrass och modern grön gemenskap. Bra förvaring i lägenheten samt extra förråd i källaren. Välkommen till ett boende utöver det vanliga med närhet till allt! Snabbt tillträde möjligt!

Film om projektet

Pris:
3 600 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Heliosgatan 14A, vån 9, Hammarby Sjöstad
Yta:
52 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
9 av 10
Avgift:
2 905 kr/månad (värme och kallvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Högt läge på våning 9 av 10.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående gråmålade väggar, mattlackad ekparkettgolv, vita släta innerdörrar och fönsterbänkar i gråmelerad natursten.

  Hall

  Inbjudande hall genom säkerhetsdörr med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor i två garderober, ett linneskåp samt kapphängare.

  Badrum

  Helkaklat med vita matta kakelplattor och grått klinker på golvet, från Höganäs. Här finns dusch med takdusch, wc, tvättställ med praktisk och snygg svart ekkommod med kromade knopphandtag, spegel ovan med LED-belysning samt praktisk handdukstork. Rummet är även inrett med en separat tvättsektion med kombitvättmaskin från Siemens med svart arbetsbänk och skåp ovan.

  Sovrum

  Harmoniskt och stort sovrum med plats för säng, sängbord, skrivbord och annan valfri möbel. Rummets inredning består av en garderob.

  Kök

  Modernt kök i vitt från Vedum – bänkskiva i sandfärgad stenimitation och kakel i vitt. Öppen planlösning till vardagsrummet vilket lämpar sig väl för mingel och sociala tillställningar. Köket är rustat med vitvaror från Siemens som kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, mikro samt integrerad diskmaskin. Rostfri köksfläkt från Franke.

  Vardagsrum

  Trivsamt och lättmöblerat vardagsrum. Här finns plats för såväl soffgrupp som matsalsbord.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Godsvagnen 10

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  13092

  Adress

  Heliosgatan 14A, vån 9

  Postnummer
  120 30
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hammarby Sjöstad

  Boarea
  52 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf The Village STHLM

  Byggår

  2018-2019

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  9 av 10
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,309%

  Byggnaden

  Brf The Village Sthlm består av totalt 226 lägenheter i trapphus 4–13 samt townhouse. Brf The Village Sthlm 2 består av totalt 154 lägenheter i trapphus 1–3 samt 14–16.

  Gemensamma utrymmen

  • En gemensam takterrass
  • Trevlig grön innergård med odlingsmöjligheter
  • Cykelförråd med tillhörande servicestation
  • Miljörum samt sopsug för hushållssopor

  Värme och ventilation

  Uppvärmning: Fjärrvärme och Bergvärme
  Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

  TV/Internet

  Triple play bredband och Ip-telefoni
  Triple play grundutbud kabel-TV

  P-plats

  Brf The Village Sthlm 1 har 131st garegeplatser och 12st MC-platser med en hyra om ca 1800 kr/ mån respektive 600kr/mån. Kontakta föreningen för att ställa dig i kö.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd placerat i fastighetens garageplan.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 905 kr/månad (värme och kallvatten)
  Kommentar till avgiften

  Obligatorisk avgift om ca 300 kr/mån för Tv/Bredband/Tele.

  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Hammarby Sjöstad

  Hammarby Sjöstad är en naturlig fortsättning på Stockholms innerstad och Södermalm och präglas av innerstadskänsla samt närheten till vatten och grönområden. När Sjöstaden är fullt utbyggd kommer här att finnas 11 500 lägenheter för ca 26 000 invånare. Här finns allt man kan önska med butiker, bageri, banker, caféer och flera trevliga och bra restauranger. Närheten till vatten överallt ger en härlig känsla, varför inte ha båten här! Båtplatserna i området förvaltas av Stockholms stads idrottsförvaltning. Dessutom kan man vintertid åka skidor i Hammarbybacken. Mysiga Lumaparken runt hörnet.Nära till Shopping i Ringen eller Sickla köpkvarter och bad vid Sicklasjön. Inom cykelavstånd finns även Nackareservatet och Hellasgården för rekreation, bad, bastubad, löpning och skridskoåkning.

  Kommunikationer

  Goda kommunikationer med tvärbanan och buss. Buss 71 trafikerar Slussen, buss 74 trafikerar Sickla köpkvarter alternativt Mariatorget på Södermalm. Till Södermalm kan du även ta färjan M/S Lotten kostnadsfritt, som går med 20-minutersintervall och 10-minutersintervall i rusningstrafik. Sommartid går även M/S Emelie som trafikerar Hammarby Sjöstad till Djurgården och Nybroviken. År 2025 planeras tunnelbanan vara i drift i Hammarby Sjöstad. Blå linje får sex nya stationer i sydost: Sofia, Hammarby Kanal, Sickla, Järla, Nacka Centrum och en station i Slakthusområdet. Stationen i Hammarby Sjöstad planeras under Hammarby Kanal. Stationen får en nordlig uppgång mot Katarina Bangata och en sydlig uppgång mot Lumaparkens södra del.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan