Hornsbergs Strand 43, Vån 7/7

Kommande

Dubbla balkonger och magisk sjöutsikt.

Varmt välkommen till denna underbara bostad belägen vid Hornsbergs strandkant. Lägenheten ligger högst upp i huset med hänförande utsikt ut över Ulvsundasjöns glimrande vatten. Här bor du med ett ogenerat och helt insynsskyddat läge i en fantastisk lägenhet som erbjuder öppen social planlösning, härliga fönsterpartier, goda förvaringsmöjligheter samt dubbla balkonger som ger dig sol från förmiddag till solnedgång. Bostaden håller genomgående hög standard med smakfulla och gedigna materialval belägen i en av Hornsbergs mest attraktiva föreningar. Föreningen har en bra och stabil ekonomi där medlemmarna kan nyttja en stor grönskande innergård, övernattningslägenhet, garage samt källarförråd tillhörande lägenheterna.

Adress:
Hornsbergs Strand 43, Vån 7/7, Hornsbergs Strand
Yta:
78 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
7 av 7
Avgift:
3 808 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Soligt läge intill vattnet.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall hall med avhängningsmöjligheter på hatthylla samt i garderober. Väggar är vitmålade och på golvet ligger en ekparkett som sträcker sig över resten av lägenheten.

  VARDAGSRUM

  Fantastiskt vardagsrum med fönsterpartier som gör att lägenheten flödar i ljus. Här har du direkt närkontakt med vattnet och kan se båtarna segla förbi och vidare in genom Karlbergs kanal. Öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum gör att boendet lämpar sig perfekt för sociala tillställningar. Rummet erbjuder möjlighet för flexibel möblering med större soffgrupp och tillhörande vardasgsrumsmöbler. Från rummet nås även balkongen med utsikt över vattnet.

  BALKONG

  Balkong med oslagbart läge med utsikt direkt över vattnet. Här kan ni duka fram ert favoritvin och kopplar av i kvällssolen och se solen gå ner i väst.

  KÖK

  Smakfullt L-kök med vit skåpsinredning från Marbodal. Rejäla arbetsytor på mörk laminatskiva med ett svart snyggt kakel ovan. Infälld belysning under överskåpen. Köket är utrustat med keramikhäll, varmluftsugn, mikro, spisläkt, integrerad diskmaskin, samt integrerad kyl/frys. Matplats intill fönster där ni kan avnjuta en middag och blicka ut över vattnet.

  BADRUM

  Rymligt badrum med vita kaklade väggar samt mörkgrått klinkergolv med behaglig komfortvärme. I badrummet finns toalett, dusch, handfat med vit kommod samt upplyst spegel. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och skåp för förvaring ovan. Tvättstuga inns också för den som önskar.

  MASTER BEDROOM

  Rogivande sovrum belägen mot föreningens lummiga innergård. Rummet erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbel. Här finns även utrymme för skrivbord intill fönster som vetter mot gården. I rummet finns en stor garderob med skjutdörrar.

  SOVRUM 2

  Trevligt sovrum mot föreningens innergård. Plats för större säng och förvaring i garderober. Från rummet nås bostadens andra balkong.

  BALKONG MOT GÅRD

  Även denna balkong med ett fantastiskt solläge högst upp i huset där du kan njuta av solen både för- och eftermiddag. Här erbjuds plats för bord och stolar samt dina egna odlingar.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör även ett källarförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Lycksaligheten

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  4103

  Lgh.nmr. LM

  1803

  Adress

  Hornsbergs Strand 43, Vån 7/7

  Postnummer
  112 16
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  78 kvm
  Boarea enligt

  Ekonomisk förvaltare

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 4 okt 2012
  Energiprestanda: 68 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Poeten

  Byggår

  2010

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  7 av 7
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,651

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Bostadsrättsförening Poeten färdigställdes av JM under 2010 och är ett flerbostadshus i 7 våningar och omfattar 146 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 9 lokaler med hyresrätt.

  Föreningens adresser är: Hornsbergs Strand 43,49,55,59 , Franzéngatan 34,40, Eyvind Johnsons gata 7.

  Gemensamma utrymmen

  • Innergård: Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja den lummiga innergården.
  • Cykel/Barnvagnsförråd: Förvaring för barnvagn och cyklar finns i entréplan.
  • Gästlägenhet: Boende i föreningen har möjlighet att boka en gästlägenhet för 500 kr/dygn.
  • Tvättstuga
  • Kanotförvaring 500 kr/år.
  • Styrelserum

  TV och bredband

  Bredband, IP-telefoni och digital-TV grundutbud levereras via Telia Triple Play och är inkluderad i månadsavgift.

  Parkering

  Föreningen har garage i fastigheten som nås via hiss. Det finns 103 platser samt 7 mc-platser. En garageplats kostar 1400, 1650 eller 1800 kr/mån beroende på storlek. För närvarande håller föreningen på och installerar laddplatser på större delen av parkeringsplatserna. Garageplatserna administreras av Adex (telefon 08-502 573 40).

  Ekonomi

  Föreningen har en mycket god ekonomi och man har inte höjt månadsavgifterna sedan lägenheterna färdigställdes 2010. Ingen förändring av månadsavgifterna är beslutad.

  Övrigt

  Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet tas ut av pantsättaren. Överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet tas ut av köparen.

  Läs mer på föreningens hemsida www.brfpoeten.se

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 808 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Hushållsel
  350 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  550 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade och kan variera.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under de senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, flera lekplatser, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  SKOLOR

  Det finns flera förskolor i närområdet, bland annat förskolan Leendet, Pysslingen, Eden, Fröjden, Vågen inom promenadavstånd.

  NÄRSERVICE

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm. Flertalet gym som SATS, Puls & Träning, Nordic Wellness, Friskis & Svettis inom bekvämt promenadavstånd. Många mysiga och trendiga restauranger erbjuds längs strandpromenaden.

  KOMMUNIKATION

  Goda kommunikationer med både T-banans gröna linje (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) inom kort promenadavstånd. Busstrafik med linje 56, 61, 65 och blå buss 50 via Centralen samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Huddinge centrum

Förrådsvägen 14, vån 3

 • 42.5 kvm
 • 2 419 kr/månad
 • 2 500 000 kr
Nästa visning: Söndag 25 aug 11:30
Huddinge- Balingsnäs

Sagoslingan 13, 2tr

 • 54 kvm
 • 3 498 kr/månad
 • 2 595 000 kr
Solna- Råsunda

Lövgatan 55, vån 4

 • 43 kvm
 • 2 401 kr/månad
 • 3 200 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan