Nina Einhorns Gata 3, Vån 2

Yteffektiv 4:a i expansiva Hagastaden.

Ta chansen att förvärva denna välplanerade 4:a i populära Hagastaden. Bostaden håller genomgående hög standard och erbjuder fyra väldisponerade rum, dubbla badrum och en härlig balkong in mot föreningens innergård. I fastigheten finns det garage med 72 parkeringsplatser och i direkt närhet till bostaden finner vi välsorterade matbutiker, gym, apotek, systembolag och flertalet restauranger. I området passerar flertalet bussar och inom 5 min promenad når ni citybanan via uppgången på Vanadisplan. Om några år planeras tunnelbanans gula linje att passera Torsplan, endast någon minut från bostaden. I Hagastaden planeras det även för en skola med plats för ca 630 elever.

Bostaden säljs på ritning och lägenheten planeras vara färdig för inflytt Q1 2019. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

Pris:
7 595 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Nina Einhorns Gata 3, Vån 2, Hagastaden
Yta:
90.0 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
2
Avgift:
4 562 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse


Dela objekt


Nina Einhorns Gata

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor i flera garderober. Golvet är belagt med en vacker vitlaserad ekparkett som sträcker sig över resten av lägenheten och väggarna är vitmålade.

  Vardagsrum

  Väl tilltaget vardagsrum med lättmöblerade ytor samt med halvöppen planlösning mot kök. Stora generösa fönsterpartier gör rummet ljust och luftigt och från detta rum når ni bostadens härliga balkong mot föreningens gård.

  Balkong

  Rymlig balkong om ca 7 kvm mot föreningens innergård. Här erbjuds plats för både bord och stolar. Sydvästligt läge.

  Kök

  Stilfullt kök med förvaring bakom vita skåpsluckor från Marbodal. Goda arbetsytor på marmorliknande stenkompositskiva med ett vitt blankt kakel ovan. Köket är fullt utrustat med dubbla diskhoar, induktionshäll, varmluftsugn, mikro, integrerad diskmaskin, samt integrerad kyl och frys. Här erbjuds även plats för ordentligt matbord för stora sällskap.

  Sovrum 1 & 2

  Rogivande sovrum som vetter mot föreningens innergård. Här erbjuds plats för större säng och förvaringsmöjligheter i garderob.

  Sovrum 3

  Detta rum passar utmärkt som gästrum, kontor eller som vanligt sovrum givetvis. Utsikt mot Nina Einhorns Gata.

  Badrum 1

  Väl tilltaget badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med toalett, dusch med väggar i klarglas, handdukstork, handfat med kommod. Badrummet är även utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med avlastningsyta samt skåp för förvaring ovan.

  Badrum 2

  Även detta badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Här finns dusch med rundade duschväggar, samt toalett.

  Till bostaden hör ett separat källarförråd. Se mer detaljerad information om materialval i dokumentet INREDNINGSVAL

 • Fakta
  Tillträde

  Preliminärt Q1 2019

  Fastighetsbeteckning

  Stockholm Enzymet 2

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  6-1201

  Lgh.nmr. LM

  1201

  Adress

  Nina Einhorns Gata 3, Vån 2

  Postnummer
  113 65
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hagastaden

  Boarea
  Ca ~90.0 kvm
  Boarea enligt

  Upplåtelseavtal

  Antal rum
  4
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Hagaterrassen 1

  Byggår

  2018-2019

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  2
  Inre rep.fond
  Andelstal insats

  0,5649

  Andelstal avgift

  0,6067

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  I direkt närhet till bostaden finner ni välsorterade matbutiker så som Willys och Hemköp och runt hörnet når ni Sats, Friskis & Svettis samt flertalet restauranger, caféer och underbara Hagabageriet. Inom promenadavstånd bjuds det på natursköna Hagaparken såväl som Odenplans citypuls. Citybanans ena uppgång ligger vid rondellen på Vanadisplan endast några minuter från bostaden och den nya gula tunnelbanelinjen kommer att gå genom Hagastaden (preliminärt 2020)

  Bostadsrättsföreningen Hagaterrassen 1 består av två byggnader med 8 trapphus och planeras att stå klart 2018-2019. I fastigheten finns det 205 bostadsrättslägenheter och 11 lokaler varav 10 planeras att hyras ut. Den totala boarean uppgår till 13 590 kvm och lokalarean till totalt 2454 kvm.

  Gemensamhetslokaler

  • Två tvättstugor (en i varje huskropp)
  • Garage med 72 parkeringsplatser för bil och 10 platser för MC.
  • Förråd i källaren
  • Gemensam takterrass och gemensamhetslokal som består av planteringar, plats för umgänge och grillning. Det finns även en gemensamhetslokal med kök och WC.

  TV/Bredband

  Kabel-TV ingår basutbud ingår i avgiften. Bredband 275 kr/ månad (obligatorisk avgift). Fiber är indraget.

  Snabbfakta:

  • Citybanan 5 min promenad
  • Hagaparken 7 min promenad
  • Arlanda 4 mil
  • Odenplan 10 min promenad
  • Karolinska sjukhuset 10 min promenad
  • Stureplan 20-30 min promenad
 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 562 kr/månad (värme)
  Hushållsel
  215 kr/månad
  Hemförsäkring
  250 kr/månad
  Varmvatten
  321 kr/månad
  TV/Bredband
  275 kr/månad
  Summa driftskostnader
  1 061 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade. Faktisk förbrukning av energi för uppvärmning av varmvatten samt hushållsel kommer att mätas separat för varje bostadsrätt och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med årsavgiften.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10

 • 54.5 kvm
 • 3 404 kr/månad
 • 2 725 000 kr
Gärdet

Sandhamnsgatan 75A, 3tr

 • 46.0 kvm
 • 2 979 kr/månad
 • 4 140 000 kr
Nästa visning: Måndag 10 dec 18:15
Topprenoverad trea i stabil förening.
Vasastan

Idungatan 5

 • 69.0 kvm
 • 2 861 kr/månad
 • 5 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan